top of page
O PODJETJU

O PODJETJU

Kratko ime: NKT d.o.o.
Dolgo ime: NKT, nove komunikacijske tehnologije, d.o.o.

Sedež podjetja:  Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana

Davčna št.: SI27468089
Matična št.: 3781879000

Poslovni račun: 29000-0050043418, odprt pri UniCredit Bank Slovenija d.d.

IBAN: SI56 2900 0005 0043 418, SWIFT: BACXSI22

Družba je vpisana pri Okrožnem sodišcu v Ljubljani, Srg. 2010/28114 z dne 9.8.2010, osnovni kapital: 7.500 EUR.

 
 
 
 
 
 
Poslanstvo podjetja


V podjetju NKT d.o.o. se primarno ukvarjamo s prodajo in implementacijo naprednih rešitev na področju poslovnih avdio in video komunikacij, kar zajema vrvične in brezvrvične telefonske aparate, avdio in video konferenčne rešitve na različnih platformah, od mobilnih naprav do sobnih telepresence sistemov, ter rešitve za zajem, upravljanje in distribucijo avdio in video vsebin.

Pri tem poskrbimo za celoten življenjski cikel teh rešitev, od načrtovanja, implementacije, integracije ter izobraževanja in podpore uporabnikom skozi celotno življensko dobo posameznih rešitev, pri čemer največjo možno skrb polagamo v zadovoljstvo naših kupcev ter dolgoročni odnos z vsemi našimi partnerji.

Kupcem naših rešitev omogočimo uporabo učinkovitih komunikacijh kanalov, s pomočjo katerih se močno izboljšaja učinkovitost dela tako znotraj posamezih organizacij kot pri komunikaciji slednjih z vsemi zunanjimi deležniki, s čimer našim kupcem omogočimo hitrejši in učinkovitejši odzivn na vsakodnevne izzive.

V podjetju NKT d.o.o. tako zastopamo več vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev na področju rešitev za sodobne komunikacijske poti, katera v najboljši možni meri odgovarjajo na izzive sodobnih komunikacij. Te rešitve dopolnjujemo z znanjem in izkušnjami naših sodelavcev, kar omogoča uspešna in trajno partnerstva z našimi naročniki, kar dokazujejo tudi številne reference.

 

poly-gold-partner.jpg
Authorised-Resller-Stack-Alt-square.jpg
nkt final for white background.png

NAŠA EKIPA

NKT je edini Poly Gold Partner v Sloveniji. Na voljo so vam 4 visoko usposobljeni in certificirani tehnični specialisti za Poly konferenčno opremo in Zoom programske rešitve v oblaku.

 

bottom of page