top of page

BREZHIBNA KONERENČNA SREČANJA

"Možganska nevihta" (brainstorming) v sejni sobi. Sodelovanja med sodelavci in strankami na različnih lokacijah. Vidite in bodite videni kjerkoli in kadarkoli. Poly | HP vam pomaga pri samozavestnem nastopu, vam ponuja  prilagodljivost in popolno obvladovanje videokonferenčnega srečanja. Pri Poly | HP se zavedajo, da ena rešitev ni primerna za vse potrebe. Zato so razvili širok nabor rešitev in izdelkov za najrazličnejše okoliščine izvedbe videokonferenčnih klicev.

hp+poly_logo_wht.png

KONFERENČNI SISTEMI ZA SEJNE SOBE

Pred pandemijo: kako upravljati sestanek v sejni sobi. Po covidu-19: kako upravljati video konferenčni klic. Poly video rešitve za sejne sobe zagotavljajo noro dober video in zvok, ki vsem omogoči, da zasijete. Pri tem so vam na voljo vrhunske storitve za popolno izvedbo konferenčnih klicev. Svetujemo, da opremo preizkusite, takoj boste vedeli, kaj mislimo.

POLY REŠITVE
hp+poly_logo_wht.png

REŠITVE ZA OSEBNE KONFERENČNE KLICE

Izgledajte tako dobro, da boste v vsakem srečanju presenetili z vrhunsko sliko, ki smo jo razvili za tiste, ki se resnično ukvarjajo s kakovostnim videom. Izpopolnjena optika Poly naredi z briljantnimi barvami in neverjetno jasnostjo čudeže za vaš profesionalni nastop, ne glede na to, kje in kaj delate. Zaradi vzdržljive zasnove so naprave serije P kot nalašč za profesionalce vseh vrst.

UPORABA DOMA

S Poly | HP boste v videokonferenčnem klicu naredili vtis. Izstopali boste.

Poly ustvarja vrhunske avdio in video rešitve, tako da se boste lahko odlično vključili v videokonferenčni klic - kjer koli, kadar koli in vsakič.

Poly-Catalog-2023.png

Poly slušalke, izdelki za video in avdio konference, namizni telefoni, analitična programska oprema in storitve so lepo oblikovani in izdelani za ustvarjanje povezav med ljudmi z neverjetno jasnostjo. So profesionalni, enostavni za uporabo in delujejo brezhibno  z vsemi najboljšimi storitvami za video in avdio konference.

POLY KATALOG 2023

PRENESITE SI KATALOG POLY IZDELKOV IN REŠITEV 2023

Studio_P21_In-call_Lifestyle_2.jpg
POLY GOLD PARTNER
Colleagues at Work

SMO POLY GOLD PARTNER

NKT d.o.o. ima status Poly Gold Partner, pridobljen kot del Polycomovega zahtevnega certifikacijskega programa EMEA, ki potrjuje, da smo izkazali obsežno tehnično in strokovno znanje na področju sodelovalnih komunikacijskih tehnologij. S tem smo Polyju dokazali, da imamo znanje in zavzetost za izvajanje naprednih AV tehnoloških rešitev, ki ustrezajo tudi najzahtevnejšim poslovnim potrebam naših strank.

poly-gold-partner.jpg

Že vrsto let imamo s proizvajalcem vrhunske konferenčne opreme Poly odlične in zelo tesne odnose. Vključitev v svetovni program certificiranja odraža našo zavzetost za ohranjanje najvišje ravni zadovoljstva strank. Sodelovanje v programu Poly Gold Partner je mogoče izključno z vabilom, pri tem pa ta raven članstva zagotavlja, da smo izpolnili naslednje zahteve, kot jih opredeljuje Poly:

"Podjetja s statusom Poly Gold partner so tista, ki izkazujejo visoko raven strokovnosti in zavzetost za eno ali več rešitev Poly. Ponujajo storitve svetovanja, integracije in zunanjega izvajanja, s katerimi podjetjem oz. kupcem uspešno zagotavljajo sodelovanje na daljavo, video in glasovne rešitve in druge storitve ki jih ponujajo Poly rešitve."

Zaradi posebnega statusa prejmemo od Poly iz tega programa vrsto ugodnosti, npr. vire in možnosti za poglobljena usposabljanja, podporo pri skupnem poslovnem in strateškem načrtovanju različnih rešitev ter dostop do posebnih spodbud in ponudb izdelkov.

KLJUČNI POLY IZDELKI

Video konferenčne rešitve proizvajalca Poly so vodilne v svetu in predstavljajo ugodno razmerje med ceno ter kakovostjo in funkcionalnostjo. Z uporabo naprednih mehanizmov Polycom Lost Packet Recovery™ se zagotovi kvaliteto povezave tudi pri nizkih pasovnih širinah ali ne-optimiziranih omrežjih, s čimer lahko dosežemo HD kvaliteto že pri pasovni širini 512kbps.

hp+poly_logo_k.png
POLY IZDELKI
bottom of page