top of page
Search

Nove slušalke Poly Voyager Focus 2

Po vseh video klicih, ki smo jih opravili v preteklem letu, smo ugotovili, da tisti brezplačni ušesni čepki, ki ste jih dobili s telefonom ali skromni zvočniki prenosnega računalnika, preprosto ne ustrezajo za profesionalno sodelovanje. V novi dobi hibridnega dela profesionalna orodja ustvarijo sestanke, kjer se zdi, da je ekipa spet skupaj.


Če želite zagotoviti, da imajo vsi udeleženci sestankov enak sedež za mizo - ne glede na to, ali sedijo v konferenčni sobi ali delajo s kuhinjske mize - je najbolje, da poskrbite za kakovostne slušalke, ki preprečujejo moteče zvoke in izboljšajo zvok.


Predstavljamo vam popolnoma nove slušalke Voyager Focus 2, združljive z Microsoft Teams in Zoom.



Najnovejša raziskava podjetja Poly je pokazala, da je hrup med najpogostejšimi motnjami, ki prizadenejo zaposlene, ki delajo tudi od doma. 94 odstotkov vprašanih je poročalo, da jih je med delovnimi klici motil hrupa v ozadju (povečanje za 71 odstotkov v primerjavi z letom 2017). Ta porast je velik, vendar ni presenetljiv, saj zdaj več delavcev doživlja popolnoma nove pogoje dela na svojih domovih. Ne glede na to, ali delajo od doma ali v pisarni, je devet od desetih delavcev mnenja, da hrup vpliva na njihovo uspešnost in produktivnost.


Voyager Focus 2 je najnovejša nadgradnja najbolj priljubljenih in najbolje prodajanih Poly slušalk vseh časov - Voyager Focus. Prenova v serijo Voyager Focus prvič dodaja hibridno tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa, skupaj z doslej najboljšim sistemom za odpravljanje hrupa z mikrofonom - Poly Acoustic Fence.





bottom of page