top of page
HP_POLY_04274_5.jpg

Poly Studio
G62

Modularni sobni videokonferenčni sistem

PREDSTAVITEV

PRILAGODLJIVA REŠITEV KI JO ZLAHKA RAZŠIRITE

Vsako veliko konferenčno sobo prilagodite svojim potrebam. Povežite periferne naprave in krmilnike Poly z videokonferenčnim sistemom Poly Studio G62 in spremenite prostore z modularno rešitvijo, zasnovano za poenostavljeno vsestranskost.

Videokonferenčna izkušnja, kakršne še ni bilo

S sistemom Poly Studio G62 vam je na voljo idealna rešitev za velike sobe. Razširite svojo postavitev po lastni presoji, ne da bi vas skrbelo, kakšno procesorsko moč potrebujete in dodajte več A/V naprav za bogatejšo in bolj zanimivo izkušnjo.

Enostavna namestitev, še lažji priklop

Pozabite na zapletene namestitve. Z magnetnimi nosilci in napajanjem preko PoE+ ste lahko mirni, saj je namestitev enostavna. Poleg tega lahko preprosto upravljate izbrane nadzorne sisteme tretjih oseb z zanesljivimi vmesniki API kar preko tablice Poly TC10, ki jo uporabljate neposredno v sobi.

Nebula_E360_BlackMatteCeramic_Comp_08838.jpg

SPOZNAJTE
Poly Studio G62

Povsem prilagodljiv sistem z različnimi možnostmi postavitve kamere in mikrofonov

  • Preprosto delite vsebine iz poljubne naprave.

  • Uživajte v napredni uporabniški izkušnji, ki jo omogoča tehnologija Ultra HD.

  • Vzpostavite konferenčni sistem na enostaven ter hiter način in nato uživatje v njegovih intuitivnih funkcijah in preprosti uporabi.

SLIKE
UPRAVLJANJE S TC10

INTUITIVNO UPRAVLJANJE S TC10

Zaslon za intuitivno upravljanje konferenčnih klicev na Poly Studio G62 neposredno s sejne mize

Zaslon TC10 ponuja intuitiven vmesnik na dotik za enostaven dostop do vseh podrobnosti za upravljanje video konferenčnega klica. Naprava je elegantno oblikovana in ima 10-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo, ki omogoča jasne in pregledne možnosti upravljanja. V trenutku zaženete, se pridružite in delite vsebine z drugimi, pri tem pa ostajate osredotočeni na vsebino srečanja.

SPOZNAJTE KLJUČNE PREDNOSTI

VIDEO
KOMPATIBILNOST

DELUJE S PROGRAMSKO OPREMO, KI JO UPORABLJATE TUDI VI

Poli video rešitve omogočajo, da so sestanki enostavni. Uporabite video aplikacije v oblaku za popolno izkušnjo z vsemi funkcijami, ki jih poznate in imate radi. Ali pa uporabite združljivost SIP in H.323, ki temelji na preverjenih standardih, da se kadarkoli z lahkoto povežete z različnimi video storitvami v oblaku.

 

lmi_goto_ne_color_hex.webp
ringcentral-certified-800x350.webp
zoom-certified.webp
starLeaf-logo-3000x900.webp

Poly Studio G62 lahko preko USB vhoda v načinu "Device Mode" priključite na katerikoli računalnik in uporabljate s katerokoli programsko opremo za konferenčne klice.

 

bottom of page