top of page
Poly-Studio-Large-Room-kit-Windows-HP.png

Poly
Teams Rooms na Windows

Poly Teams Rooms videokonferenčni sistemi, ki temeljio na Windows PC

PREDSTAVITEV

POLY STUDIO KOMPLETI ZA MICROSOFT TEAMS ROOMS

Katerakoli ekipa. Kakršnakoli lokacija. Vsi skupaj.

 

Ne glede na to, ali gre za manjši sestanek ali sestanek vseh zaposlenih, samo nekaj udeležencev na daljavo ali večine virtualno, vedno Poly Studio kompleti rešitev za sobe Microsoft Teams Rooms združijo vse. Oprema je popolnoma podprta z zvočnimi in video tehnologijami Poly AI, kompaktnim računalnikom za sodelovanje in enostavnim krmilnikom na dotik, zato je vaša izkušnja brezhibna.

Zagotovite vključujoče in uporabnikom prijazne konferenčne klice

Oprema mora zanesljivo delovati, da lahko vaša ekipa dela povsem nemoteno. Inovacije na področju zvoka in videoposnetkov brišejo meje med prostorom za sestanke in krajem, od koder se vaši oddaljeni udeleženci (dom, letališča, kavarne ali parkirišča) pridružijo. Napredne tehnologije, ki temeljijo na umetni inteligenci, se naravno prilagajajo udeležencem sestanka in toku pogovora v sobi in klicu. Tako lahko vaša ekipa resnično sodeluje od koder koli.

Naj bo video predstavitev jasna in osredotočena

Ponudite oddaljenim udeležencem jasno predstavitev, kdo je v prostoru in kdo govori. Poly DirectorAI zagotavlja popoln pregled nad vsemi udeleženci, hkrati pa samodejno spremlja in kadrira govorce. Tako je vsak klic osredotočen in profesionalen. Tehnologija, ki jo poganja umetna inteligenca, je standardna za Poly Studio, Poly Studio E70 in Poly Studio R30.

Blokirajte vse neželene zvoke

 

Prestrezite tipkanje, lajanje, trobljenje in brnenje. V ospredju naj bo vaša ekipa. Poly NoiseBlockAI in Acoustic Fence brezhibno zajameta glas vsakega udeleženca in blokirata hrup iz ozadja v sobi in iz njene okolice. 

Poskrbite za gladko delovanje opreme z močjo HP računalnikov

Nadgradite svojo Poly uporabniško izkušnjo videokonferenčnega klica z vrhunskim mini konferenčnim računalnikom HP z najnovejšim procesorjem 12. generacije Intel® Core™ i7, ki zagotavlja vsestransko moč in zmogljivost.

Poly-Windows-Large-Training-Room.jpg

SPOZNAJTE
MTR na Windows

Poly Studio videokonferenčni kompleti z Windows računalnikom za vse velikosti prostorov

  • Za manjše sobe: komplet kamere Poly Studio R30 + upravljanje z GC8 + HP Mini konferenčni računalnik z Microsoft Teams Rooms

  • Za srednje velike sobe: komplet kamere Poly Studio USB + upravljanje z GC8 + HP Mini konferenčni računalnik z Microsoft Teams Rooms

  • Za velike sobe: komplet kamere Poly Studio E70 + upravljanje z GC8 + HP Mini konferenčni računalnik z Microsoft Teams Rooms

SLIKE
KORISTI UPORABE

KORISTI UPORABE POLY MTR NA WINDOWS

V spodnjih video predstavitvah boste našli podrobne informacije o načinu uporabe videokonferenčnih sistemov Poly Microsoft Teams na Windows

PODROBNA PREDSTAVITEV
POLY LENS

ZASLON ZA URAVLJANJE NA DOTIK - POLY GC8

Usmerjajte, obračajte in povečujte - vse to kar preko priročnega namiznega zaslona na dotik. Za tiste, ki kamero raje sami usmerjate po prostoru, lahko z aplikacijo Poly Camera Control prevzamete nadzor s krmilnikom na dotik Poly GC8. Preprosto izklopite način samodejnega kadriranja kamere in uporabite ročne nastavitve. 

 

bottom of page