Našim strankam ponujamo širok nabor storitev s področja projektiranja, implementacije ter vzdrževanja kompleksnih multimedijskih ter komunikacijskih sistemov, s čimer strankam pomagamo pri tehnični in finančni optimizaciji teh rešitev ter doseganju njihovih ciljev.

SVETOVANJE

Strankam pomagamo pri iskanju odgovorov na s tehnologijo povezane poslovne izzive. Svetujemo pri sprejemaju odločitev in izvajamo projektirane širokoega nabora komunikacijskih in multimedijskih sistemov, pri čemer se posvetimo reševanju procesnih in tehničnih izzivov naših strank.

IMPLEMENTACIJA

Izvajamo implementacijo kompleksnih multimedijskih in komunikacijskih rešitev ter poskrbimo za njihovo integracijo v obstoječe okolje naročnika. NKT velja za vodilnega poznavalca video konferenčnih rešitev ter njihove integracije v okolje poenotenih komunikacij Microsoft Skype for Business.

STROKOVNA PODPORA

V družbi NKT nudimo ustrezno tehnično podporo skozi celotno življensko dobo naših rešitve katera je prilagojena specifičnim zahtevam posameznih strank. Naše storitve vključujejo delo dežurne ekipe, ki je strankam na voljo 24/7, lokalno podporo ter podporo na daljavo in izobraževanje uporabnikov.

IZVEDBA VIDEO DOGODKOV

Nudimo širok nabor rešitev pri videokonferenčnem povezovanju posameznih dogodkov, kot so konference ali predavanja. Pri tem lahko povežemo večje število lokacij v različnih državah ter omogočimo sodelovanje tujim predavateljem oz. govornikom. Vse dogodke se lahko dodatno v živo predvaja preko interneta.

 

©2017-2021, NKT d.o.o.