top of page
Poly Studio R30_Lifestyle_2_rgb_hr_1600.jpg

Poly
STUDIO R30

USB videokonferenčna kamera z mikrofoni in zvočnikom za manjše sobe

hp+poly_logo_wht.png
PREDSTAVITEV

USB KONFERENČNI SISTEM ZA MANJŠE PROSTORE

USB videokonferenčni sistem Poly Studio R30 omogoča lažje, živahnejše in bolj vključujoče sestanke. Tehnologija Poly DirectorAI ponuja dinamično izkušnjo s kamero, ki ves čas ohranja udeležence v kadru. Uživajte v bogatem zvoku, ki filtrira šume iz ozadja, tako da je mogoče prav vse udeležence jasno slišati. Tudi v majhnih prostorih Poly Studio R30 vsakomur daje glas.


Visokokakovostni videoposnetek 4K zajame celoten prostor s 120-stopinsko kamero, zato je popolna rešitev za skupinske klice. Vsi so vidni v kadru, videoposnetek 4K pa omogoča digitalno povečavo, ne da bi izgubili piko jasnosti.

 

Tehnologija Poly DirectorAI dodaja samodejno sledenje in tako ustvarja neprimerljivo video izkušnjo. Izkušnja za udeležence klica na drugi strani je, kot bi bil v sobi režiser, ki skrbi, da so vsi dobro vidni.

Poly Studio Small Room Kit_Studio R30_GC8_rgb_lr1.jpg

SPOZNAJTE
Poly STUDIO R30

USB videokonferenčna kamera za preprosto uporabo na osebnem računalniku

  • kristalno čist videoposnetek z vrhunskim zajemanjem vseh v prostoru,

  • tehnologija pametnega sledenja kamere s pomočjo Poly DirectorAI,

  • zmogljiv zvočnik, prilagojen za uporabo v videokonferenčnih klicih,

  • sistem odlično filtrira hrup iz ozadja.

SLIKE
ENOSTAVNA UPORABA

ENOSTAVEN PRIKLOP IN UPORABA

Poly Studio R30 je povsem prilagojen za preprosto uporabo na osebnem računalniku v manjšem prostoru

Standardno je priložen enostaven in zelo priročen nosilec za pritrditev sistema na vrh zaslona. Če pa potrebujete več prilagodljivosti, vam je na voljo tudi stenski nosilec. Poleg tega je Poly Studio R30 združljiv s standardnimi trinožnimi stojali za fotografsko opremo. Ne glede na izbrano nastavitev preprosto priključite prenosni računalnik in v rekordni hitrosti ste z najvišjo kakovostjo slike in zvoka vključeni v videokonferenčni klic .

VIDEO
KOMPATIBILNOST

DELUJE S PROGRAMSKO OPREMO, KI JO UPORABLJATE TUDI VI

Poli video rešitve omogočajo, da so sestanki enostavni. Uporabite video aplikacije v oblaku za popolno izkušnjo z vsemi funkcijami, ki jih poznate in imate radi. Ali pa uporabite združljivost SIP in H.323, ki temelji na preverjenih standardih, da se kadarkoli z lahkoto povežete z različnimi video storitvami v oblaku.

 

zoom-certified.webp
microsft-certified-teams-badge-grey-500x
lmi_goto_ne_color_hex.webp
ringcentral-certified-800x350.webp
starLeaf-logo-3000x900.webp

Poly Studio R30 preko USB vhoda priključite na katerikoli računalnik in uporabljate s katerokoli programsko opremo za konferenčne klice.

 

bottom of page