top of page
Search

Video klici z namiznega telefona?

Z videom smo postali v klicih bolj osebni, vidimo lahko reakcije sogovornika, ki nam v navadnem telefonskem klicu niso na voljo. Poenotene komunikacijske storitve (UCaaS) niso nove in tudi videoposnetki na telefonu ne. Novo je to, v kolikšni meri je sodelovanje na daljavo prek videa postalo »standard«. Med pandemijo COVID-19 nas veliko dela od doma, video sodelovanje pa je rešitev, ki nam je pomagala ostati v kontaktu.


Mnogi od nas zdaj več časa namenimo video klicem, kot navadnim telefonskim klicem. Kako bo to vplivalo na bodočo uporabo telefonov? Video na telefonih bo postal bolj razširjen. Poleg tega od naslednje generacije namiznih telefonov pričakujemo vse več funkcij - barvni zaslon na dotik, bluetooth, več USB vhodov, preprečevanje šuma oz. hrupa s tehnologijo AI.

Poly CCX 700 - nov telefon za napredno poslovno uporabo


Poly z veseljem sporoča, da so odslej na voljo napredni namizni Open SIP telefoni CCX 700 za poslovne uporabnike. S podporo za Exchange koledar se lahko v naslednji sestanek enostavno pridružite z video klicem. CCX 700 ima vgrajeno video kamero, ki je podobna Polyjevi priljubljeni mini kameri EagleEye Mini USB in se ponaša s 4 milijoni slikovnih pik ter podporo 1080p videu s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Poleg tega ponuja tudi samodejno osvetlitev, uravnovešanje beline in samodejno ostrenje.


Na vrhu telefona je tudi zaslonka oz. zaklop za zasebnost, naprava pa ponuja tudi podporo za visokokvalitetno kodiranje H.264 AVC in H.264. Poenostaljeno povedano to pomeni, da boste v vsakem videoklicu videti najbolje. Pri tem je telefon mogoče povsem enostavno namestiti kjer koli, ker je na voljo Wi-Fi.
Comments


bottom of page