top of page
Search

Administratorji! Poenostavite upravljanje konferenčne sobe s temi funkcijami Zoom Rooms

Sistemski administratorji imate veliko dela - od nameščanja nove strojne in programske opreme do reševanja vedno novih težav. Radi bi vam poenostavili upravljanje Zoom Rooms, zato predstavljamo orodja, s katerimi bo njihova uporaba bistveno lažja.Zbrali smo nekaj izboljšav in funkcij, ki so v Zoom Rooms nove in vam bodo pomagale poenostaviti upravljanje in uvajanje strojne opreme za uporabo z Zoom Rooms.


Namestitev

Odslej ni več treba dodajati sob Zoom vsake posebej ali čakati na namestitev strojne opreme, da bi jo lahko dodelili. Na voljo je nekaj funkcij, ki vam bodo pomagale poenostaviti uvajanje Zoom Rooms in pripadajoče strojne opreme:


Uvoz sob Zoom

Ustvarjanje ene same sobe Zoom je preprosto, vendar je uvoz sto ali celo tisoč sob Zoom lahko dolgotrajno opravilo. Zato so pri Zoom ustvarili funkcijo, ki vam omogoča množično ustvarjanje sob Zoom.


Z uporabo datoteke CSV za uvoz sob Zoom boste lahko ustvarili do 1000 sob naenkrat in dodali tudi integracije koledarja, vrsto sobe (na primer kiosk, osebna soba Zoom ali samo digitalno oglaševanje), zmogljivost, oznake in lokacijo sobe v hierarhiji lokacij Zoom Rooms. Tako lahko z enim dejanjem opravite več korakov, povezanih z uvajanjem sobe Zoom!Uvoz Zoom Rooms naprav

Z možnostjo uvoza do 1000 naprav naenkrat kot Zoom Room Appliances lahko preskočite čakanje, da bo strojna oprema na svojem mestu, da bi jo lahko dodelili v sobe Zoom. Preprosto odprite razdelek Device Management (Upravljanje naprav) na nadzorni plošči Zoom Rooms in izberite možnost Import (Uvoz), da uvozite naprave Zoom Rooms Appliances in jih v enem koraku dodelite sobi.


To funkcijo smo nastavili tako, da vam pošlje poročilo, ki prikazuje, ali je med postopkom uvoza prišlo do napak, in vse povezane kode napak, da lahko takoj ugotovite, kje imate težave. Zoom je upošteval varnost - če nekdo poskuša uvoziti napravo, ki je že povezana z drugim računom Zoom, mu Zoom ne bo dovolil uvoza.Tekoče upravljanje

V Zoomu se zavedajo, da se vaše sobe Zoom spreminjajo skupaj s potrebami vašega podjetja, zato funkcije nenehno razvijajo, da zagotavljajo najboljšo možno izkušnjo. V ta namen so razvili številne funkcije, ki vam pomagajo pri stalnem upravljanju vaših sob Zoom.


Posodabljanje sob Zoom

Način posodabljanja sob Zoom je odvisen od vaših potreb in potreb vaše organizacije. Zato so vam pri Zoom pripravili nekaj različnih možnosti posodabljanja sob Zoom, vključno z možnostjo enkratne posodobitve sobe ali niza sob, načrtovanjem posodobitve ali uporabo postopka samodejnega posodabljanja. Če Zoom Rooms uporabljate v računalniku z operacijskim sistemom Windows ali Mac, imate na voljo tudi možnost prenove na katero koli različico aplikacije Zoom Rooms.


Enkratne posodobitve

Da bi vam zagotovili prilagodljivost, vam Zoom Rooms ponuja možnost pošiljanja posodobitev v eno napravo ali več naprav neposredno iz spletnega portala. Da bi bolje razumeli, kaj se dogaja med posodabljanjem, so v Zoom Rooms prikazane tudi izboljšane povratne informacije za postopek posodabljanja stanja, kot so "Posodobitev", "Prenos" ali "Namestitev". Te izboljšane povratne informacije so na voljo tudi za naprave, ki se posodabljajo z načrtovanimi in samodejnimi posodobitvami.


Načrtovane posodobitve

Zaradi različnih sistemskih zahtev in natrpanih urnikov morate včasih posodobitev načrtovati vnaprej. Načrtovane posodobitve vam omogočajo, da izberete eno napravo ali več naprav ter izberete čas in datum za obdelavo posodobitve. Da boste imeli pregled nad načrtovanimi posodobitvami, si lahko načrtovane posodobitve tudi ogledate, jih uredite, odstranite naprave in spremljate potek vsake posodobitve med njenim izvajanjem.


To pomeni, da lahko načrtujete posodobitev in prejmete potrditev, da je bila uporabljena v vaših napravah. Vse napake pri posodobitvah bodo zabeležene in prikazane v spletnem portalu.


Samodejne posodobitve

Če imate nabor sob Zoom, ki jih želite samodejno posodobiti, obstaja tudi ta možnost. Ta za vas ne le samodejno izda posodobitve za vaše sobe Zoom, temveč vam omogoča tudi izbiro dni, ko želite preveriti in uporabiti posodobitve. Če tega ne želite početi vsak dan, lahko izberete določene dneve in ure, ko želite preveriti posodobitve in jih, če so na voljo, tudi uporabiti. To lahko nastavite na ravni računa, skupine in sobe, kar vam omogoča dodatno prilagodljivost in nadzor nad vašimi sobami Zoom.Urejanje sob Zoom

Vsak prostor za sestanke je edinstven - po velikosti, po strojni in programski opremi, po osvetlitvi, razporeditvi sedežev itd. Pri Zoom vam želijo ponuditi več možnosti za organizacijo, upravljanje in opisovanje sob Zoom, da boste lahko vi in vaša ekipa hitro in enostavno izvedli potrebne spremembe in posodobitve.


Dnevniki storitev

Ko nastavljate ali spreminjate sobe Zoom, boste morda želeli zapisati opombe o določenih sobah ali lokacijah, da zagotovite dodatne informacije za druge upravitelje. Z uporabo dnevnikov storitev v svojem računu lahko dodate opombe k sobi ali k lokaciji.


Preko dnevnikov storitev lahko dodate podrobnosti o velikosti sobe, načinu njene uporabe, spremembah sobe ali posebnih opombah. Na voljo je tudi možnost, da vsaki opombi dodate do 4 slike, ki drugim pri pregledovanju dnevnikov storitev dajejo več vpogleda, oddaljenim upraviteljem pa omogočajo, da izvajajo spremembe, razumejo, kaj je bilo storjeno v preteklosti, in kakšen je videz sobe.


Sistem označevanja sob Zoom

Za lažji postopek organiziranja sob Zoom je na voljo ustvarjanje in uporaba oznak po meri za sobe Zoom. Tako lahko ustvarite in upravljate skupno 500 edinstvenih oznak, ki jih lahko uporabite za svoje sobe.


Izberete lahko eno ali več sob in uporabite do 10 oznak na sobo. Izberete lahko tudi oznako lokacije in te oznake uporabite za sobe znotraj te lokacija. Oznake lahko uporabite tudi za filtriranje sob pri upravljanju sob v spletnem portalu Zoom. Tako lahko sobe organizirate po potrebi!


Odkrijte, kaj vse vam ponujajo Zoom Rooms

Če si želite ogledati, kako lahko te zanimive funkcije upravljanja Zoom Rooms vplivajo na vašo izkušnjo s konferenčno sobo, se prijavite v svoj račun Zoom! Če želite izvedeti več o funkcijah Zoom Rooms, ki spreminjajo pravila igre in lahko poenostavijo upravljanje vaših konferenčnih sob ter ustvarijo bolj organizirano in intuitivno izkušnjo v vaših prostorih, obiščite spletno stran Zoom Rooms.Comments


bottom of page