top of page
Search

Opremite se z inteligentnimi HP | Poly rešitvami za učinkovite sestanke

HP | Poly ponuja avdio in video rešitve naslednje generacije za uspešno hibridno delo


Možnost povezovanja, sodelovanja in soustvarjanja s sodelavci po vsem svetu v današnjem hibridnem svetu ni le vprašanje udobja, je nuja. Zato ni presenetljivo, da bodo videokonferenčni priključki (kamere, mikrofoni in zvočniki), vključno s sobnimi kompleti, ki temeljijo na osebnih računalnikih, do leta 2028 po podatkih družbe Frost & Sullivan doživele znatno rast, in sicer do 20 % skupne letne stopnje rasti.


Da bi zadostil tem potrebam, je HP predstavil naslednjo generacijo videokonferenčnih sistemov in rešitev za sodelovanje Poly, ki zagotavljajo bolj inteligentne, prilagodljive in poglobljene izkušnje pri sestankih.


Inteligentne rešitve za prilagodljive prostore

Osnovni komplet Poly Studio G9 Plus, zasnovan za sobe Microsoft Teams, je prostorska rešitev naslednje generacije, ki so jo skupaj zasnovale njihove ekipe za namizno računalništvo in sodelovanje. Rešitev vključuje novi HP Mini IP PC G9 in krmilnik Poly TC10, ki se s preprosto povezavo Power over Ethernet (PoE) poveže neposredno na računalnik in tako združuje legendarno izkušnjo sodelovanja podjetja Poly z vrhunsko zmogljivostjo HP-jevega računalnika. V večjih prostorih lahko za razširjeno vsestranskost dodate več krmilnikov TC10. Ne glede na to, ali ste v fokusni sobi ali sejni sobi, osnovni komplet preprosto povežete z združljivimi kamerami Poly in drugimi perifernimi napravami, da ustrezajo potrebam prostora za sestanke.


Najboljše izkušnje na sestankih omogočajo, da so udeleženci vidni in slišani - tudi na daljavo - brez motečih zvokov iz ozadja. Izbrane naprave Poly, kot je video bar Poly Studio V52, je mogoče priključiti na računalnik HP Mini IP in tako omogočiti Polyjeve funkcije zvoka in videa, ki jih poganja umetna inteligenca, kot so Poly DirectorAI Perimeter, NoiseBlockAI in Sound Reflection Reduction, ki odpravljajo moteče dejavnike in optimalno prikazujejo udeležence. Te vrste inovacij umetne inteligence za sodelovanje bodo sestanke vaše ekipe dvignile na višjo raven, tako da boste lahko vsakič imeli najboljšo uporabniško izkušnjo.



Poly Studio G62 je modularni videokonferenčni sistem, ki v velike prostore prinaša video in zvok povsem prilagojeno potrebam uporabnikov in značilnostim prostora. S svojo modularno zasnovo se sistem Poly Studio G62 brez težav poveže z različnimi perifernimi napravami, kot so kamere, mikrofoni in krmilniki, zato je idealna rešitev za sejne sobe, učilnice in prilagodljive prostore.


Poly Studio G62 zagotavlja vrhunsko izkušnjo, ki jo je mogoče preprosto razširiti z več kamerami in mikrofoni, da se udeleženci pokažejo na najboljši možni način in izstopajo tudi v največjih prostorih za sestanke. Ker je v ospredju trajnost, je Poly Studio G62 izdelan iz 80 % reciklirane plastike in 20 % recikliranih kovin. Njegova namestitev je preprosta, saj ima prilagodljive možnosti montaže, ki ustrezajo vsakemu prostoru. Poly Studio G62 je certificiran za Microsoft Teams in čaka na certifikacijo za druge platforme, vključno s platformama Zoom in Tencent.



Izboljšan nadzor s sistemom Poly VideoOS


Prihajajoča izdaja programske opreme Poly VideoOS 4.3 bo omogočila uporabo sistema Poly TC8 ali TC10 kot naprednega sobnega krmilnika. V povezavi z videokonferenčnimi sistemi Poly Studio X Series oz. videokonferenčnim sistemom Poly Studio G62 ali G7500, lahko uporabniki udobno dostopajo do videoklicev in z eno samo napravo nadzorujejo različne nastavitve prostora, kot so osvetlitev in zasloni. Ta rešitev temelji na web up. vmesniku in ponuja še večjo prilagodljivost, saj strankam omogoča, da konfigurirajo krmilnike za boljšo uporabniško izkušnjo v sobi.


Celovito upravljanje programske opreme in vpogledi


Poly Lens podpira Poly Studio G62 in Poly Studio Base Kit G9 Plus, kar ekipam IT omogoča oddaljeno upravljanje naprav Poly z ene same nadzorne plošče. Poleg tega se Poly Lens zdaj povezuje tudi z orodjem Zoom Device Management (ZDM), da bi zagotovil podroben nadzor nad stanjem sobe, izboljšal učinkovitost, vpogled in olajšal odpravljanje težav v izvornih sobah Zoom, ki so dostopne prek portala Poly Lens.


Razpoložljivost novih rešitev


  • Osnovni komplet Poly Studio G9 Plus, namenjen sobam Microsoft Teams, bo na voljo junija 2024.

  • Modularni videokonferenčni sistem Poly Studio G62 bo na voljo junija 2024.

  • Sistem Poly VideoOS 4.3 bo predvidoma na voljo junija 2024.

  • Podpora za upravljanje naprav Zoom s funkcijo Poly Lens je že na voljo.

  • Brezžične slušalke Poly Voyager Free 20, ki so bile napovedane v začetku leta na sejmu CES, bodo na voljo in dobavljive po vsem svetu sredi junija 2024.


Za več informacij pokličite na 051 377 865 ali pišite na info@nkt.si.




Comments


bottom of page