top of page
Search

Pet ključnih trenutkov iz Zoomtopie 2021

Letos je Zoom svoj dogodek "Zoomtopia" dvignil na višjo raven, saj je letno konferenco gostil na svoji nedavno objavljeni virtualni platformi Zoom Events. Letošnja tema Zoomtopie je bila Imaginarium. Pri Poly pa so bili navdušeni, da so lahko predstavili, kako njihov nabor certificiranih strojnih rešitev za Zoom pomaga podjetjem, da si na novo organizirajo svoje pisarne, sejne sobe in prostore za sodelovanje.


Prelomna novost za konferenčne sobe: Poly Studio X70 in E70


Pred dvema letoma je družba Poly v sodelovanju z družbo Zoom uvedla kategorijo naprav "Zoom Rooms Appliances" s predstavitvijo prvih "videobar" naprav s certifikatom Zoom. Napravi Poly Studio X30 in X50 sta idealni za prostore za druženje in za srednje velike konferenčne sobe. Letos so pri Poly razširili ponudbo z uvedbo naprav Poly Studio X70 in E70, ki zagotavljata izvirno izkušnjo Zoom Rooms, vendar za velike konferenčne sobe. Na dogodku so udeleženci v videokonferenčnem klicu preko Zoom Rooms izkusili 3D predstavitev naprav Poly Studio X70 in E70 - super kul!



Demonstracija Zoom Rooms Smart Gallery v živo


Kot vsakoletni platinasti sponzor sejma Zoomtopia ima družba Poly vedno priložnost, da se poveže z udeleženci in z njimi deli svoje najnovejše raziskave, spoznanja in inovacije. Letos je Jennifer Adams, vodja Polyjeve raziskave "Workstyle Persona Research", v sodelovanju s strokovnjaki z Zooma delila najboljše prakse in najnovejša odkritja o podpori hibridni delovni sili, ko podjetja oblikujejo svojo strategijo vrnitve v pisarno. Srečanje so zaključili z demonstracijo Zoom Rooms Smart Gallery v živo na napravi Poly Studio X50, ki je v ospredje postavila moč tehnologije Poly DirectorAI in prikazala sklop novih funkcij, ki omogočajo nemotene prehode med aktivnimi govorci. Polyjeve rešitve za Zoom Rooms v kombinaciji s funkcijo "Zoom Rooms Smart Gallery" omogočajo, da so pogovori za vse v klicu čim bližje uporabniški izkušnji dejanskega fizičnega srečanja.



Spodbujanje sprememb: Poly o videokonferenčnih klicih v izobraževanju in zdravstvu


Scott Simmons, strokovnjak za podporo zdravstvu pri Poly, je letos sodeloval v pogovoru, kjer je razpravljal o tem, kako so rešitve, kot je "Poly Telehealth Station", pomembne za zagotavljanje celovite oskrbe v zdravstvenih organizacijah. Na področju izobraževanja se je Melissa Griggs iz Poly ekipe za pomoč pri programu "Poly Grants Assistance Program" pridružila vodji Zoomovih globalnih izobraževalnih rešitev Pat LaMorte, da sta v živo diskutirala o financiranju in najboljših praksah v zvezi z dolgoročnimi izobraževalnimi potrebami.



Izkusite razliko z uporabo Poly videokonferenčnih sistemov: Zoomovo interaktivno orodje za oblikovanje delovnega prostora


V pravem duhu teme konference "Imaginarium" so lahko udeleženci s pomočjo Zoomovega interaktivnega orodja za oblikovanje delovnega prostora preverjali, kako bi lahko Poly rešitve uporabili v različnih delovnih okoljih, kjer se uporablja Zoom. Npr. v domači pisarni, prostoru za hitre sestanke ali v prostorih za druženje. Izjemen vtis je naredila predstavitev osebnega delovnega prostora v pisarni, ki je vključeval namizni telefon Poly CCX 700, slušalke Voyager 4220 in spletno kamero Poly Studio P5 (vse te naprave so certificirane za uporabo z Zoom).


V prihodnjih mesecih Poly napoveduje še več naprav in novih rešitev za delovne prostore.



Zoom Phone z 0 na 2 milijona priključkov po vsem svetu


V začetku tega leta smo v sodelovanju z družbo Zoom uradno uvedli kategorijo telefonskih aparatov Zoom in v kratkem času zabeležili izjemno rast. Od vodstva pri Zoom smo slišali veliko o njihovih načrtih za razširitev platforme v oblaku telefonov Zoom z zanimivimi funkcijami vključno z video glasovno pošto, ki je velika nadgradnja tradicionalne glasovne pošte in zdaj predstavlja bolj osebno alternativo. Všeč nam je bilo, ko so stranke podjetja Poly v videokonferenčnem klicu ob uporabi telefona Zoom delile svoje izkušnje o tem, kako tehnologija podjetij Poly in Zoom zagotavlja prilagodljivost, potrebno za izvedbo učinkovitega hibridnega dela. Poly naprave Zoom Phone, Poly CCX 600 z mini kamero EagleEye in namizni telefoni CCX 700, so bile v predstavitvi Zoom Phone prepoznane kot idealne rešitve, ki zagotavljajo popolno kombinacijo videa in zvoka.


Skupna prihodnost


Pri Poly so ponosni, da lahko v partnerstvu z družbo Zoom še naprej nadgrajujejo revolucijo v videokonferenčnih klicih, saj podjetja po vsem svetu začenjajo v celoti uporabljati hibridno delovno infrastrukturo.


Obiščite spletne strani https://www.nkt.si/poly, https://www.nkt.si/zoom, https://poly.com/zoom, kjer boste izvedeli več o rešitvah Poly za Zoom Rooms, Zoom Phone in Zoom Meetings.

bottom of page