top of page
Search

Poly | HP in Pexip z novo skupno ponudbo omogočata varne videokonferenčne klice

Strateško sodelovanje med Poly | HP in Pexip omogoča uporabnikom iz vladnega, javnega in zasebnega sektorja varno zasebno poenoteno poslovno komunikacijo.


Podjetje Poly, član skupine HP, se še bolj osredotoča na zagotavljanje najboljših naprav za sodelovanje, njihovo enostavno upravljanje in zagotavljanje pripadajočih storitev svojim uporabnikom. Pri Poly | HP z veseljem napovedujejo strateško sodelovanje s podjetjem Pexip. Uporabnikom, ki imajo najvišje zahteve po vrhunski zasebnosti in varnosti (zlasti tistim v vladnem, javnem in zasebnem sektorju) bodo zagotovili nabor komunikacijskih rešitev na lokaciji uporabnika (on-premise) ali v oblaku.Predstavljamo tri Poly | HP - Pexip ponudbe, ki dajejo prednost boljši uporabniški izkušnji, globlji prilagoditvi, višji ravni interoperabilnosti in trdnosti zavezništva, hkrati pa upoštevajo zanesljive in robustne varnostne protokole. Te rešitve bodo nadomestile Polyjeve obstoječe ponudbe Clariti in RealConnect za lokalno komunikacijo in komunikacijo v oblaku.


Nove ponudbe vključujejo:

  • Poly PrivateConnect powered by Pexip je varna video-tehnološka platforma, ki zagotavlja enotno izkušnjo na prilagodljiv in razširljiv način, hkrati pa ohranja stroge varnostne protokole. Platforma z možnostjo delovanja v zasebnem oblaku ali na lokaciji zagotavlja visoko raven prilagajanja in možnosti integracije. Stranke se lahko brez težav povežejo z Microsoft Teams ali Google Meet z izbirnimi interoperabilnostnimi moduli.

  • Poly CloudConnect powered by Pexip je video-tehnološka platforma v oblaku, ki se osredotoča na uporabniško izkušnjo, prilagodljivost ter enostavno upravljanje in nadzor. Gre za najsodobnejšo platformo, ki zagotavlja vodilno tržno interoperabilnost za sestanke za Microsoft Teams in Google Meet.

  • Poly FedConnect powered by Pexip je varnostno izboljšana storitev, zasnovana posebej za vlado ZDA, ki zagotavlja varno povezavo z zveznim varnim oblakom ZDA in integracijo z Microsoft Teams. Storitev je avtorizirana za FedRAMP®.

Poly | HP sodeluje s podjetjem Pexip, ker je vodilno podjetje na trgu, ki je s svojimi rešitvami dokazano z inovativnim pristopom zagotavlja najboljšo varnost, razširljivost in interoperabilnost v svojem razredu. Njegove zmožnosti interoperabilnosti za Microsoft Teams po splošnem mnenju uporabnikov na trgu zagotavljajo izkušnje, ki so najbolj podobne izkušnjam Teams. Pri Poly | HP z navdušenjem pričakujejo, kako bo načrt rešitev rasel in se razvijal v podporo uporabnikom po vsem svetu. Njihovo sodelovanje združuje najboljše komunikacijske platforme, video končne točke in storitve. Nove rešitve ponujajo močne varnostne mehanizme, ki poudarjajo zasebnost in suverenost podatkov, hkrati pa zagotavljajo povezljivost kjer koli na kateri koli napravi, kar je še posebej pomembno za vertikalne trge, kot so finančne storitve, državno upravljanje in zdravstvo.S ponudbo storitev Poly | HP lahko stranke uporabljajo nabor podpornih, strokovnih in upravljanih storitev, ki zajemajo življenjski cikel katere koli zahteve za video sodelovanje. Poly | HP razpolaga z globalno podporno infrastrukturo, ki zagotavlja, da so končne video točke in infrastruktura podprte in upravljane na najvišji ravni. Strokovne storitve vključujejo načrtovanje, uvajanje, optimizacijo in prehod na nove ponudbe. Poly | HP omogoča upravljane storitve, ki vključujejo znanje, potrebno za namestitev, upravljanje, delovanje in globalno podporo s strokovnim znanjem o infrastrukturi, omrežju in video tehnologiji.


Z rešitvami, ki jih poganja Pexip v kombinaciji s storitvami Poly | HP in visokokakovostnimi končnimi točkami so uporabnikom na voljo celovite izkušnje varnega in zanesljivega sodelovanja.


Tri rešitve: Poly PrivateConnect powered by Pexip, Poly CloudConnect powered by Pexip in Poly FedConnect powered by Pexip, so že na voljo. Za več informacij nas pokličite na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si.
bottom of page