top of page
Search

Poly in Zoom v sodelovanju ponudila pametno galerijo Zoom RoomsNihče ne želi biti med sestankom potisnjen v ozadje. Medtem ko upravljalci IT sistemov mrzlično prilagajajo strategije načinov sodelovanja njihovih sodelavcev tudi s podporo hibridnemu delu, je ključ do uspeha to, da so vsi udeleženci sestankov v enakopravnem položaju, ne glede na to, od kod se kličejo. Brez ustreznih orodij za sodelovanje na obeh koncih klica se lahko oddaljeni udeleženci počutijo izolirane od sogovorcev v konferenčni sobi, kar vodi do zmanjšanja angažiranosti in znižuje produktivnost.


Poly in Zoom zagotavljata udeležencem videokonferenčnih klicev najnovejše rešitve uporabe naslednje generacije strojne in programske opreme, ki ponuja enake pogoje vsem udeležencem v porazdeljenih ekipah.V sklopu teh rešitev vam predstavljamo pametno galerijo Zoom Rooms. Je odličen primer inovativnosti, ki neposredno podpira "demokratizacijo" sestankov. Oddaljenim udeležencem omogoča bolj optimalen pogled na ljudi v konferenčnih sobah. Tehnologija AI posname en sam pogled več udeležencev v sobi Zoom in ga razdeli tako, da ima vsak udeleženec svoje okno v Zoom Meetings. Pametna galerija Zoom Rooms v kombinaciji z videokonferenčnim sistemom Poly Studio X zagotavlja vsem udeležencem (zlasti tistim, ki delajo na daljavo) večjo moč za samozavestno predstavitev, interakcijo in izmenjavo najboljših idej.


Rooms Smart Gallery je Zoom ponudil junija, že mesec kasneje pa je rešitev bila na voljo v seriji Poly Studio X. Oglejte si videoposnetek, ki prikazuje izkušnjo uporabe pametne galerije:Poly se zavzema za zagotavljanje najboljše videokonferenčne izkušnje, zaradi česar je njihovo partnerstvo z Zoom idealna kombinacija. Najnovejše inovacije na področju umetne inteligence, vključno s kadriranjem v skupinah (Group Framing), sledenjem govorcem (Speaker Tracking) in načinu "v pogovoru" (Conversation Mode), so odlična podlaga za popolno delovanje pametne galerije Zoom Rooms.bottom of page