top of page
Search

Polyju prestižni nagradi Red Dot za zvočnike Sync in kamero P15

Polyjeva linija novih elegantnih osebnih video kamer in zvočnikov je prejela nagrado zaradi odlične zasnove in izjemnih funkcionalnosti.



Dvajsetega aprila je Poly sporočil, da so osebna kamera Poly Studio P15 in zvočniki Poly Sync zmagovalci letošnjih nagrad Red Dot v skupini za najbolj inovativne naprave z odličnim oblikovanjem in izjemno funkcionalnostjo.



Serija Poly Studio P je prvi profesionalni osebni videokonferenčni komplet v industriji, ki uporabnikom omogoča vrhunski zvok in sliko ter svobodo pri uporabi in profesionalen nastop v videokonferenčnih klicih.


Nagrajena osebna videokonferenčna kamera Poly Studio P15, certificirana za Zoom in Microsoft Teams, prinaša zmogljivo in jasno 4K sliko, samodejno kadriranje in vrhunsko tehnologijo NoiseBlockAI. Zaradi prenosljivosti omogoča fleksibilno in ob enem profesionalno uporabo pri delu od doma ali z delovnega mesta v pisarni.

Družina zvočnikov Poly Sync (Poly Sync 20, Poly Sync 40 in Poly Sync 60) omogoča zaposlenim , da lahko delajo od koder koli, ne da bi pri tem žrtvovali produktivnost. Alternativni možnosti uporabe Bluetooth® ali USB priklopa ponujata prilagodljivost za povezavo s katero koli napravo, inteligentni mikrofoni pa zlahka zaznajo aktivne glasove govorcev v prostoru in zagotavljajo vrhunsko kakovost zvoka.


Najmanjši napravi v družini, zvočnika Poly Sync 20 in Poly Sync 20+, sta idealna za hibridno delo, saj zagotavljata osebni zvočnik, prenosni predvajalnik glasbe in polnilec za pametne telefone vse v enem, skupaj s tristranskim nizom mikrofonov. Za še boljši zvok v videokonferenčnih klicih ima zvočnik Poly Sync 40 mikrofone, ki omogočajo večje območje zajemanja zvoka v večjih prostorih. Zvočnik Poly Sync 60 pa je zasnovan za zagotavljanje bogatega, kristalno čistega zvoka v velikih sejnih prostorih in konferenčnih sobah.



"Polyjeve avdio in video rešitve so zasnovane tako, da zagotavljajo najboljši videz in zvok od koder koli. Nagradi Red Dot za konferenčno kamero Poly Studio P15 in zvočnike družine Poly Sync potrjujeta našo zavezanost k razvoju lepo oblikovanih in funkcionalnih rešitev," je dejal Tom Puorro, izvršni podpredsednik in generalni direktor za izdelke pri podjetju Poly.


"Nova generacija elegantnih, prefinjenih in pametnih zvočnikov iz družine Poly Sync je kot nalašč za delo in poslušanje glasbe od koder koli. Konferenčna kamera Poly Studio P15 pa združuje slog in tehnološke inovacije, tako da lahko uporabniki zlahka opravijo profesionalne videokonferenčne klice od koderkoli."




O podjetju Red Dot


Nagrado Red Dot Award - Product Design, katere začetki segajo v leto 1955, podeljujejo vsako leto za najboljše izdelke. Proizvajalci in oblikovalci lahko svoje inovacije prijavijo na tekmovanje v približno 50 kategorijah. Žirija v skladu z geslom "V iskanju dobrega oblikovanja in inovacij" ocenjuje prijave in podeli nagrado Red Dot le izdelkom, ki jo prepričajo s svojo visoko kakovostjo oblikovanja.



bottom of page