top of page
Search

Predstavljamo Zoom Whiteboard, novo rešitev za oddaljeno sodelovanje

Sodobne komunikacijske rešitve, kot so videokonferenčni klici, so spremenile naše možnosti sodelovanja in doseganja novih rezultatov v digitalnem prostoru, bodisi v pisarni, doma, v učilnici ali kje drugje. Vendar pa je energijo, spontanost in ustvarjalnost, ki se pretakajo ob osebnem stiku na virtualnem sestanku, težko ujeti in usmerjati.


Z Zoomovo digitalno belo tablo (Zoom Whiteboard) lahko uporabljate napredne kreativne pristope in v realnem času sodelujete na skupni digitalni površini, ki jo je mogoče poljubno razširjati. Posamezniki in oddaljene ekipe lahko ideje oblikujejo z vseh naprav, ki podpirajo Zoom, kar vam in vaši ekipi zagotavlja intuitivne funkcije, ki jih potrebujete za kakovostno kreativno sodelovanje.Odkrijte nove možnosti sodelovanja, ki jih ponuja Zoom Whiteboard


Pri Zoom so povsem na novo zasnovali izkušnjo virtualnega risanja po tabli in vam odslej ponujajo tudi novo digitalno površino Zoom Whiteboard. To je medplatformna rešitev za vizualno sodelovanje, vgrajena neposredno v Zoom Meetings in Zoom Rooms za naprave na dotik, kmalu pa bo na voljo tudi podpora za Zoom Chat.Dopolnite svoje sejne sobe (kjer uporabljate Zoom) z namenskim zaslonom na dotik in ustvarjajte znotraj videokonferenčnega klica kar z risanjem po njegovi površini.


Zoom Whiteboard omogoča shranjevanje in deljenje, zato lahko kadar koli nemoteno dostopate do shranjenih digitalnih listov. Do njih lahko dostopate tudi v sobah Zoom, pri čemer sestanek ni potreben!Omogočanje varnega, intuitivnega in prilagodljivega sodelovanja


Zoom Whiteboard ekipam zagotavlja funkcije, ki jim omogočajo uspešno sodelovanje:

 • Enoten prostor za sodelovanje - ekipam na delovnem mestu in hibridnim ekipam zagotovite enoten prostor, v katerem lahko vizualno strukturirajo svoje zamisli in sodelujejo na digitalnih belih tablah.

 • Inovativne funkcije - omogočite dinamično sodelovanje in kreativno iskanje rešitev z intuitivnimi funkcijami bele table, vključno z naprednimi oblikami in konektorji, dodajanjem, vlečenjem in spuščanjem slik, samolepilnih beležk, sporočil in še več.

 • Večja prilagodljivost - omogočite svojim ekipam, da sodelujejo od koder koli z uporabo katere koli naprave, ki podpira Zoom, in brez težav vključite digitalne bele table v obstoječe delovne tokove v sejne sobe in videokonferenčne klice.

 • Brezhibna razširljivost - enostavno delite informacije ter velikim ekipam in organizacijam zagotovite takojšen dostop do projektov z intuitivnim upravljanjem deljenja.

 • Varnost na ravni podjetja - zamenjajte bele table v sobah, pri katerih lahko zlahka pride do uhajanja podatkov in upraviteljem zagotovite enotno rešitev za sodelovanje, ki jo lahko učinkovito nadzorujejo.Digitalna bela tabla za sodobno sodelovanje


Možnost vizualnega sodelovanja v digitalnem prostoru je neprecenljivo orodje za ekipe v različnih panogah in v številnih primerih uporabe:

 • Izobraževanje - ustvarite zanimiv prostor, kjer lahko učenci delijo ideje, sodelujejo pri reševanju problemov in uživajo v vizualni razčlenitvi konceptov in lekcij. Učitelji lahko ustvarijo vizualno predstavitev načrtov pouka med sestanki učiteljskega zbora.

 • Usposabljanje - novim zaposlenim zagotovite preproste vizualne diagrame, ki jih lahko spreminjajo in si na njih delajo opombe, ustvarite zanimive vaje za gradnjo ekipe in reševanje problemov ter pomagajte ohranjati nove informacije med uvajalnimi srečanji.

 • Upravljanje projektov - poenostavite izmenjavo, pregledovanje in urejanje načrtov projektov ter pomagajte svojim ekipam, da skrbno spremljajo vaš napredek, tako da uporabite digitalno belo tablo za vizualno dokumentiranje tokov procesov, sledenje spremembam in drugo.

Kako začeti z uporabo Zoom Whiteboard


Če želite začeti z uporabo Zoom Whiteboard, potrebujete različico Zoom odjemalca 5.10.3 ali novejšo. Na kartko vam predstavljamo, kako lahko ustvarite digitalne bele table, dostopate do njih in jih delite z drugimi:

 1. Prijavite se v račun Zoom z odjemalcem Zoom v napravi ali v spletnem brskalniku.

 2. Izberite zavihek Bele table in izberite "New Whiteboard" (Nova bela tabla), da ustvarite novo belo tablo.

 3. Če si želite ogledati svoje bele table, izberite zavihek "My Whiteboards" (Moje bele table). Izberete lahko tudi možnost "Shared with Me" (Deljeno z menoj), če si želite ogledati bele table, ki so bile deljene z vami.

 4. Če želite ustvarjeno digitalno tablo dati v skupno rabo, odprite tablo, ki jo želite dati v skupno rabo, izberite gumb "Share" (Deli) in vnesite stik ali e-pošto, s katero želite tablo dati v skupno rabo.

*Pro nasvet: Obiščite Zoom za podporo in se naučite več o beli tabli Zoom in njenih funkcijah!Preberite več o Zoom, o možnostih uporabe, ter kje v Sloveniji lahko kupite Zoom licence


Zoom lahko v Sloveniji uporabljate brez omejitev, na voljo so vse funkcionalnosti. Nakup je povsem preprost. Na info@nkt.si ali na tel. 051 377 865 zahtevajte pripravo ponudbe. Po potrditvi ponudbe sprožimo aktivacijo naročenih licenc, rok plačila pa je praviloma 30 dni od izstavitve računa. Za nakup licenc ne potrebujete kreditne kartice.


Predstavitev digitalne bele table na Zoom je na voljo TUKAJ >>
Comments


bottom of page