top of page
Search

Štiri Poly | HP inovacije, ki olajšajo uporabo Zooma

Z najnovejšo različico operacijskega sistema Poly Video OS v4.0 je čas, da z vami delimo štiri razloge, zaradi katerih je izkušnja sestankov z Zoom Rooms in Zoom Phone postala še boljša. Poly | HP ostaja s podjetjem Zoom zavezan k zagotavljanju inovacij, ki spodbujajo ustvarjalnost, vključenost in sodelovanje. V nadaljevanju preverite, kako Polyjeve videokonferenčne rešitve še naprej postavljajo nove smernice in izboljšujejo hibridno delovno izkušnjo.



1. POLY VIDEO OS V4.0 PODPIRA ZOOM ROOMS

Serija Poly Studio X še naprej ostaja družina izstopajočih videokonferenčnih sistemov "vse v enem", ki so premišljeno zasnovani za podporo majhnim, srednjim in velikim sobam za uporabo z Zoom Rooms. Z operacijskim sistemom Poly Video OS v4.0 zdaj sistema Poly Studio X50 in Studio X70 z Zoom Rooms podpirata sočasno uporabo več kamer, kar oddaljenim uporabnikom omogoča, da iz ene konferenčne sobe opazujejo dogajanje v drugi sejni sobi hkrati z več zornih kotov. Videokonferenčna sistema X50 in X70 zdaj podpirata tri video tokove pri ločljivosti 720p. Tako da bodo oddaljeni udeleženci s pomočjo načina "Zoom Rooms Multi-Camera" bolj celovito spremljali dogajanje v sejni sobi.



2. TELEFONI EDGE E PODPIRAJO OSEBNE DELOVNE PROSTORE

Namizni telefoni IP serije Poly Edge E so certificirani za uporabo s programom Zoom Phone in opremljeni s protimikrobno zaščito Microban®, zato so pametna izbira za skupne delovne prostore in domače pisarne. Uporabniki Zooma z namensko domačo pisarno lahko namizni telefon Edge E hitro povežejo s svojimi mobilnimi napravami z operacijskim sistemom Android prek tehnologije NFC (tehnologija Near-Field Communication). Telefoni Apple iPhone se povežejo ročno.


3. S SERIJO POLY VOYAGER FREE 60 SE Z ZOOMOM ZLAHKA ODPRAVITE NA POT

Mobilnost je za današnjo hibridno delovno silo nujna, zato so pri Poly izdelali celoten nabor slušalk. Na seznam slušalk s certifikatom Zoom so nedavno dodali brezžične slušalke Voyager Free 60 Series. Te elegantne naglavne slušalke so opremljene s prilagodljivim aktivnim odpravljanjem šumov (ANC) naslednje generacije in z nizom treh mikrofonov za izolacijo glasu, tako da so uporabniki Zooma lahko prepričani, da bodo jasno slišali in bili slišani.


4. POLY DIRECTORAI ZAGOTAVLJA KAKOVOSTNO IZKUŠNJO VIDEO KLICA

Video izkušnje so standard za vsakodnevno sodelovanje. Polyjeva paleta video rešitev, certificiranih za Zoom Rooms, je opremljena s tehnologijo Poly DirectorAI, ki omogoča vrhunske video izkušnje s kakovostjo prikazovanja udeležencev srečanja. Ta edinstvena inovacija spremlja udeležence v sejni sobi, in med njimi v realnem času nemoteno preklaplja in kadrira. Kot bi imeli v sobi osebnega režiserja. S sistemom Poly DirectorAI so hibridne delovne izkušnje bolj zanimive, zato imajo vsi člani ekipe - v pisarni ali na daljavo - enakovreden virtualni sedež za skupno mizo.


POPUSTI ZA POLY STROJNO OPREMO, NAMENJENO UPORABI Z ZOOM ROOMS

Pri podjetju Poly | HP so ponosni, da uporabnikom Zoom Rooms ponujajo vso strojno opremo na enem mestu. Na voljo je nabor video in avdio rešitev, ki ustrezajo vsakemu načinu dela in jih je zelo enostavno upravljati. Ne glede na to, ali izberete napravo z operacijskim sistemom Windows ali Android, ima Poly | HP zanesljivo rešitev Zoom Rooms za majhne, srednje in velike prostore. Nedavno predstavljene zaslone Poly TC10 pa lahko upravitelji IT Zoom zdaj namestijo v sejni sobi kot krmilnik Zoom Rooms ali neposredno pred sobo za hitro rezervacijo prek Zoom Workspace Reservation.


Želite preizkusiti razliko v tehnologiji Poly? Preizkusite videokonferenčne sisteme v svojih sejnih sobah. Pokličite nas na 051 377 865 in se dogovorite za predstavitev s preizkusom.


Za več informacij o napravah Poly | HP in nakupu Zoom licenc nas pokličite na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si.



Comments


bottom of page