top of page
Search

To srečanje bi moralo biti spletno predavanje (webinar)

"Ali lahko prosim vsi izključite mikrofone?"


Ste že slišali ali izrekli te besede med poslovnim ali virtualnim dogodkom v podjetju? Ali pa ste med sestankom s težavo menjavali predavatelje in dostop do souporabe zaslona? Se brez upeha trudili, da bi vsi uporabljali isto virtualno ozadje za dosledno celostno podobo?



Izvedba virtualnega dogodka, obsežne predstavitve ali sestanka v podjetju z veliko udeležnci zahtevajo več nadzora in uglajenosti kot standardni sestanek v Zoomu. Zato Zoom ponuja rešitvi Zoom Webinara in Zoom Events. Ena od najpomembnejših prednosti je nadzor nad predstavitvijo in ohranjanje vključenosti. Spletni seminarji so običajno strukturirane predstavitve z določenim govorcem ali skupino, ki vodi razpravo, občinstvo pa vse skupaj spremlja, ne da bi se pojavilo pred kamero.



Takšen pristop pomaga zmanjšati nevarnost odvračanja pozornosti in udeležencem omogoča, da ostanejo osredotočeni na ključne vsebine predstavitve. Vključevanje funkcij, kot so souporaba zaslona, projekcij in večpredstavnostnih elementov v spletne seminarje, pomaga zagotoviti, da vsebina ostane dinamična in ohrani pozornost občinstva ves čas seje.


Predstavite popolnoma profesionalno


Z Zoomovim novim produkcijskim studijem za dogodke "Zoom Events" je še lažje dodati svojemu dogodku piko na i. Potrebujete enako (dinamično) ozadje za vsakega predavatelja? Rešeno z Zoom Events. Potrebujete preklapljanje med vnaprej določenimi postavitvami prizorišč glede na to, ali imate klepet ob kavi, predstavitev ali obvestilo? Rešeno z Zoom Events. Potrebujete zakulisje, kjer lahko voditelji preverijo svoje avdio in video zmogljivosti ter se uskladijo z najnovejšimi pristop učinkovite predstavitve? Za vas že pripravljeno v Zoom Events.



In seveda lahko vsak spletni seminar posnamete in ga po koncu ponudite svojemu občinstvu - po potrebi s pametnimi poglavji in zaščiteno z geslom. Tako lahko najnovejše informacije preprosto razpošljete celotni ekipi, ne glede na to, ali se lahko vsi pridružijo predstavitvi v živo.


Želite, da vam podrobneje pojasnimo, kaj lahko spletni seminarji Zoom in dogodki Zoom naredijo za vaše podjetje? Pokličite nas na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si.




bottom of page