top of page
Search

Z uporabo popularnih funkcij Zooma boste imeli bolj uspešen delovni dan!

Platforma Zoom ima raznolik nabor funkcij, ki ljudem po vsem svetu pomagajo bolje sodelovati. In funkcije Zooma so najbolj popularne? Tiste, na katere se zanašate pri ustvarjanju pomembnih povezav z drugimi, uresničevanju svojih zamisli in s katerimi si lahko olajšate delo!



Predstavljamo najbolj priljubljene funkcije in koristi Zooma, ki poenostavljajo in izboljšujejo vaš vsakdan.


Ključne prednosti Zoom One paketa

Zoom One vsebuje celovite rešitve za komuniciranje in sodelovanje. Paket sestavljajo Zoom Team Chat, Zoom Phone, Zoom Whiteboard, Zoom Meetings in še več. Ponujajo vam naslednje ključne koristi pri vsakodnevnem delu v pisarni in od doma:

  1. Odpravljanje hrupa - Ne moremo nadzorovati, kdaj začne lajati pes ali kdaj se otroci odločijo igrati v vašem delovnem prostoru, lahko pa s tehnologijo za odpravljanje hrupa filtriramo moteči hrup iz ozadja v vsakem okolju, da vas sodelavci jasno slišijo.

  2. Izboljšajte svoj videz - Vsi smo že morali skočiti na sestanek takoj po treningu ali preden smo zjutraj spili kavo. Zato uporabniki Zooma obožujejo funkcijo "Touch Up My Appearance". Prikaz slike je mehkejši in izboljšuje vaš digitalni videz v realnem času.

  3. Preklapljanje med mobilnim in namiznim računalnikom - Pridružite se sestanku, medtem ko sprehajate psa, čakate v vrsti za kosilo ali pobirate otroka iz šole - s prenosom sestanka Zoom na mobilno napravo se lahko s svojim delom odpravite, kamorkoli vas zanese.

  4. Prisotnost v skupinskem klepetu Zoom - Nehajte se spraševati, ali je ključni sogovornik, da bi odgovoril na vaše sporočilo, saj vam indikator prisotnosti sporoča, ali je stik na voljo, zaseden ali na sestanku. Če je zaseden, uporabite funkcijo "Obvestite me, ko bo na voljo", ki vas samodejno opozori o njegovi razpoložljivosti.

  5. Dodajte osebno opombo - Včasih je najboljši način komuniciranja, če ne spregovorite niti besede! Z osebno opombo, ki se prikaže pod vašimi kontaktnimi podatki, sodelavce obvestite, da vas ta dan ne bo v pisarni, da se boste udeležili dogodka na delovnem mestu, ali pa jim preprosto sporočite koristne informacije o sebi.



Več dobrot Zooma, ki vam bodo olajšale delovni dan

Poleg že naštetih petih najbolj popularnih funkcij pa ponuja platforma Zoom še precej več dobrot, ki vam pomagajo bolje sodelovati!


Ekipni klepet Zoom

Opomni me, da se odzovem - povprečen delovni dan vas lahko vleče v tisoč smeri. Zato vam prav opomniki najbolje pomagajo, da se vrnete na pravo pot. Samo nastavite si jih, da se nato pravočasno odzovete na prejeta sporočila.


Zoom Telefon

Prepis glasovne pošte - Pridobite besedilni prepis glasovne pošte (ni na voljo v slovenščini), ki ga lahko prejmete v obliki sporočila, poleg tega pa izboljša dostopnost do medsebojne komunikacije za zaposlene, ki morda slabo slišijo.


Sestanki Zoom

Skrij samopogled - Odpočijte se od gledanja svojega digitalnega jaza in se izognite utrujenosti na sestanku s funkcijo "Skrij samopogled", ki z zaslona odstrani vaš lastni videoposnetek.


Bela tabla Zoom

Delite v skupinskem klepetu Zoom - takoj delite tablo v klepete, kanale in skupine v skupinskem klepetu.



S storitvijo Zoom One si zagotovite paket "vse-v-enem"

Želite poenostaviti komunikacijo v ekipi? Odkrijte, kako Zoom One zagotavlja intuitivno in sodobno uporabniško izkušnjo v okviru celovite rešitve vse-v-enem. Obiščete spletno stran Zoom One.






bottom of page