top of page
Search

Zoom je že četrtič uvrščen v Gartner® Magic Quadrant™ 2023 v kategoriji "UCaaS, Worldwide Leader"

Če menite, da je ocenjevanje novih tehnoloških rešitev in njihovih ponudnikov preobsežno, niste sami. Razvrščanje med več ponudniki, da bi spoznali njihove zmogljivosti in prednosti, je lahko zelo obsežno in kompleksno delo. Na srečo Gartner® s svojimi poglobljenimi analizami sodobnih tehnoloških rešitev poenostavlja ta postopek in prepoznava tiste, ki izstopajo med konkurenco. Letno poročilo Gartner® Magic Quadrant™ zagotavlja dragocen vpogled v ponudnike tehnologije za podjetja in institucije na trgih ter ocenjuje ponudnike glede na njihovo celovitost vizije in sposobnost izvajanja storitev in ponudbe.Podjetje Zoom je že četrtič zapored imenovano za vodilno podjetje v Gartnerjevem magičnem kvadrantu za združene komunikacije kot storitev (UCaaS) za leto 2023 po vsem svetu. Menimo, da Gartnerjevo priznanje odraža Zoomovo nenehno predanost inovacijam rešitev UCaaS, ki vključujejo Zoom Team Chat, Zoom Phone, Zoom Meetings, Zoom Whiteboard in AI.


Verjamemo, da so k uvrstitvi v Magični kvadrant prispevale pomembne izboljšave rešitev, kot so Zoom Intelligent Director, Zoom Meetings (pametni posnetki, človeški avatarji, podpora avtomobilski industriji), Zoom Phone (nove nadzorne plošče, mednarodna širitev) ter izdaja Zoom Mail, Zoom Calendar in Zoom Scheduler."Veseli nas, da smo že četrto leto zapored uvrščeni med vodilne v Gartnerjevem magičnem kvadrantu za UCaaS, kar je po našem mnenju rezultat stalne zaveze, da ponudimo izjemno izkušnjo UCaaS," je dejal Graeme Geddes, direktor za rast v podjetju Zoom. "Ob nadaljnjih inovacijah in razvoju naše platforme ostajamo zvesti reševanju resničnih težav strank in zagotavljanju neomejene človeške povezanosti."


Zoomova platforma UCaaS vaši ekipi omogoča prilagodljivost pri komuniciranju in sodelovanju, kjerkoli želite in kakorkoli potrebujete. V poslovnem letu 23 so pri Zoom pospešili razvoj v platformo za poenoteno sodelovanje, kar dokazuje tudi izjemna uspešnost telefona Zoom Phone, ki je do konca leta presegel 5,5 milijona uporabnikov. Sedaj na podoben način uvajajo Zoom Contact Center, ki so ga predstavili v začetku leta FY23 in nato močno razširili njegove lastnosti, funkcionalnosti in integracije.Njihova pametni pomočnik z umetno inteligenco, Zoom AI Companion, opolnomoča posameznike, saj jim pomaga pri večji produktivnosti, povezovanju in sodelovanju s sodelavci ter izboljšanju njihovih spretnosti. Umetna inteligenca pomaga ljudem pri boljšem delu, zato menimo, da bi morali izkoriščati njene prednosti. Pomočnik AI Companion je na voljo brez dodatnih stroškov s plačljivimi storitvami v uporabniškem računu Zoom.


Zoomova rešitev Zoom Revenue Accelerator, ki jo poganja umetna inteligenca, lahko pomaga z enostavno podoporo pogovora pri prodajnih interakcijah. "Inteligenca pogovora" vaši ekipi odpira novo raven vpogleda, saj z uporabo umetne inteligence analizira podatke iz prodajnih pogovorov in prodajalce oboroži s pomembnimi informacijami, na primer kako pogosto potencialni kupci omenjajo določene konkurente.


Vabimo vas, da si preberete celotno poročilo Gartner Magic Quadrant for UCaaS, 2023, Worldwide in se seznanite, zakaj je Zoom vodilni med ponudniki UCaaS.


Vir:

Gartner, Magic Quadrant for Unified Communications as a Service, Worldwide, Rafael Benitez, Megan Fernandez, Christopher Trueman, Pankil Sheth, 28. november 2023


Za več informacij nas pokličite na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si.
Comments


bottom of page