top of page
poly_G7500_Studio-E70_TC8_web.webp

Poly
G7500

Kompletna konferenčna rešitev za večje in velike sejne sobe

PREDSTAVITEV

KONFERENČNI SISTEM ZA VEČJE IN VELIKE PROSTORE

Včasih sejne sobe predstavljajo pravi razvojni izziv. In si zato zaželite več nadzora nad tem, kako jo urediti in opremiti. Poly G7500 je modularni sistem za video konference, ki vam omogoča, da konfigurirate sistem po lastni meri, hkrati pa zaposlenim ponudite bogate izkušnje sodelovanja v povsem enostavnih konferenčnih klicih. Opremljen z vrhunskimi tehnološko naprednimi funkcijami, a enostaven za nastavitev in uporabo, bo G7500 nadgradil dizajn vaše sejne sobe in zagotovil učinkovite sestanke na daljavo ter navdušenje vaših ekip.

Deljenje vsebin

Postavite vsebino v središče enostavno in brezžično - samo z ljudmi v sobi ali tudi med video klicem. Posebne aplikacije ali orodja niso potrebni, sočasno pa lahko delite dva toka vsebine. Dodajanje vsebine in digitalna tabla omogočata enostavno označevanje dokumentov, zapisovanje in shranjevanje vseh dokumentov.

Uživajte v jasnem zvoku in čisti sliki

S podrobnimi vizualnimi elementi in bogatim zvokom se ljudje počutijo kot v isti sobi. 4k Ultra HD prinaša realistično sliko in podpira nove možnosti uporabe s svojo izjemno visoko ločljivostjo. NoiseBlockAI in Acoustic Fence zmanjšujeta motnje pri prenosu zvoka, na primer hrup v ozadju in stranske pogovore.

Preprosta namestitev, še enostavnejša uporaba

Uporabnikom je Poly G7500 všeč, ker jim omogoča enostavno pot do sodelovanja in preprosto uporabo konferenčnih klicev pri vskodnevnih opravilih. IT upraviteljem je všeč, ker je prilagodljiv v postavitvi, vendar enostaven za nastavitev in ima že vgrajeno podporo za priljubljene konferenčne storitve v oblaku, zato dodatni računalnik ni potreben. Ker je mogoče namizne in stropne mikrofone povezati s standardnimi ethernet kabli, je namestitev preprosta in cenovno obvladljiva.

Studio-E70-Header.jpg

SPOZNAJTE
Poly G7500

Povsem prilagodljiv sistem z različnimi možnostmi postavitve kamere in mikrofonov

  • Preprosto delite vsebine iz poljubne naprave.

  • Uživajte v napredni uporabniški izkušnji, ki jo omogoča tehnologija Ultra HD.

  • Vzpostavite konferenčni sistem na enostaven ter hiter način in nato uživatje v njegovih intuitivnih funkcijah in preprosti uporabi.

SLIKE
UPRAVLJANJE S TC8

INTUITIVNO UPRAVLJANJE S TC8

Zaslon za intuitivno upravljanje konferenčnih klicev na Poly G7500 neposredno s sejne mize

Srečanje se bo kmalu začelo. Zbirate svoje misli. Zavedate se, da se vam ne bo treba ukvarjati s tehničnimi podrobnostmi, kako začeti sestanek. Zaslon TC8 ponuja intuitiven vmesnik na dotik za enostaven dostop do vseh podrobnosti za upravljanje video konferenčnega klica. Naprava je elegantno oblikovana in ima 8-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo, ki omogoča jasne in pregledne možnosti upravljanja. V trenutku zaženete, se pridružite in delite vsebine z drugimi, pri tem pa ostajate osredotočeni na vsebino srečanja.

VIDEO
KOMPATIBILNOST

DELUJE S PROGRAMSKO OPREMO, KI JO UPORABLJATE TUDI VI

Poli video rešitve omogočajo, da so sestanki enostavni. Uporabite video aplikacije v oblaku za popolno izkušnjo z vsemi funkcijami, ki jih poznate in imate radi. Ali pa uporabite združljivost SIP in H.323, ki temelji na preverjenih standardih, da se kadarkoli z lahkoto povežete z različnimi video storitvami v oblaku.

 

zoom-certified.webp
lmi_goto_ne_color_hex.webp
ringcentral-certified-800x350.webp
starLeaf-logo-3000x900.webp

Poly G7500 lahko preko USB vhoda v načinu "Device Mode" priključite na katerikoli računalnik in uporabljate s katerokoli programsko opremo za konferenčne klice.

 

bottom of page