Poly
STUDIO X50

Kompletna konferenčna rešitev za srednje velike sejne sobe

poly-logo-temna-podlaga.png
 

KONFERENČNI SISTEM ZA SREDNJE VELIKE PROSTORE

Izkusite popoln konferenčni zvok, kot bi bili vsi udeleženci na sestanku v istem prostoru. Upravljajte srečanje na dotik neposredno na interaktivnem zaslonu ali preko intuitivno zasnovanega zaslona Poly TC8, postavljenega neposredno na mizo vaše sejne sobe.

 

Elegantna avdio-video enota Poly Studio X50 je radikalno preprosta za uporabo s podporo za vodilne video storitve v oblaku, ki je vgrajena neposredno. Ne potrebujete osebnega računalnika ali Mac-a. Zvok je prijeten in jasen.

 

Vrhunsko zajemanje in prikazovanje slike zagotavlja naravno in prijetno uporabo. Brezžična skupna raba vsebine omogoča uporabnikom, da sodelujejo iz svojih naprav brez kablov ali nerodnega povezovanja v klic.

studio-x50-medium-room-rendering.jpg

SPOZNAJTE
Poly STUDIO X50

USB video kamera z zvočniki in mikrofoni najvišjega profesionalnega razreda

  • Pričnite z uporabo konferenčnih klicev v svojih srednje velikih sejnih sobah v trenutku in brez zapletov.

  • Pri tem ne potrebujete nobenega dodatnega računalnika (PC ali Mac), vse kar potrebujete, je že vgrajeno v X50.

  • Namestitev je preprosta, Poly X50 je prilagojen za srednje velike sejne sobe in sobe za sodelovanje z do 10 udeleženci.

 
 

INTUITIVNO UPRAVLJANJE S TC8

Zaslon za intuitivno upravljanje konferenčnih klicev na Poly X50 neposredno s sejne mize

Srečanje se bo kmalu začelo. Zbirate svoje misli. Zavedate se, da se vam ne bo treba ukvarjati s tehničnimi podrobnostmi, kako začeti sestanek. Zaslon TC8 ponuja intuitiven vmesnik na dotik za enostaven dostop do vseh podrobnosti za upravljanje video konferenčnega klica. Naprava je elegantno oblikovana in ima 8-palčni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo, ki omogoča jasne in pregledne možnosti upravljanja. V trenutku zaženete, se pridružite in delite vsebine z drugimi, pri tem pa ostajate osredotočeni na vsebino srečanja.

 
 

DELUJE S PROGRAMSKO OPREMO, KI JO UPORABLJATE TUDI VI

Poli video rešitve omogočajo, da so sestanki enostavni. Uporabite video aplikacije v oblaku za popolno izkušnjo z vsemi funkcijami, ki jih poznate in imate radi. Ali pa uporabite združljivost SIP in H.323, ki temelji na preverjenih standardih, da se kadarkoli z lahkoto povežete z različnimi video storitvami v oblaku.

 

microsft-certified-teams-badge-grey-500x
lmi_goto_ne_color_hex.webp
ringcentral-certified-800x350.webp
starLeaf-logo-3000x900.webp

Poly Studio X50 lahko preko USB vhoda v načinu "Device Mode" priključite na katerikoli računalnik in uporabljate s katerokoli programsko opremo za konferenčne klice.