top of page
ZNIŽANO
Poly Sync 40+_Front_Teams_print_rgb.jpg

PROMOCIJSKA PONUDBA POLY SYNC 40+

Interim Poly Hp Logo WHT LR.png
Posebna_ponudba.png

BREZKOMPROMISNA KAKOVOST ZVOKA PO PROMOCIJSKI* CENI

Poly Sync 40+

Poly-Sync-40-Teams-Front-Low-Res-RGB-BT600-A_1024x1024.png

301,00 €

169,00 €

+ DDV

Z osredotočenostjo na vrhunski zvok razviti zvočniki z vgrajenimi naprednimi tehnologijami za enostavno povezovanje in brezhibne konferenčne klice.

Vsak si zasluži slišati in biti slišan. Pametni zvočnik Poly Sync 40+ to omogoča. V osebnih delovnih prostorih oz. doma ter v majhnih do srednje velikih konferenčnih sobah.

Polnilna postaja z lastnim napajanjem za Sync 40

51,95

30,00 €

+ DDV

Charging-stand-Sync-40.jpeg

Prenosni zvočnik z mikrofoni Poly Sync 40 lahko s to priročno postajo polnite enostavno tako, da napravo položite na postajo. Nobenega priključevanja kablov, nobenega iskanja vtičnic. Samo odložite na polnilno mesto in Sync 40 se že polni.

Skupaj s polnilno postajo prejmete tudi napajalnik, ki ga priključitev na 23o V napajanje.

Poly Voyager 4220

plantronics_211996_101_voyager_4220_uc_stereo_1537012.jpg

250,95 €

85,00 €

+ DDV

Z več napravami v odprtem pisarniškem okolju potrebujete svobodo gibanja in izbiro lastnega sloga klicanja. Ne glede na to, ali uporabljate namizni telefon, pametni telefon ali računalnik, vam slušalke Bluetooth® Voyager 4220 UC omogočajo več. Med klici lahko celo poslušate glasbo.

 

Povečajte produktivnost z izjemnim zvokom, svobodo in prilagodljivostjo.

Za ponudbo ali oddajo naročila pokličite 051 377 865 ali pišite na info@nkt.si in nam posredujte želene količine za posamezno napravo.

*Zgoraj navedene promocijske cene veljajo do odprodaje zalog.

SINC 40+
VOYAGER 4220
POSTAJA
POLY GOLD PARTNER
Colleagues at Work

SMO POLY GOLD PARTNER

NKT d.o.o. ima status Poly Gold Partner, pridobljen kot del Polycomovega zahtevnega certifikacijskega programa EMEA, ki potrjuje, da smo izkazali obsežno tehnično in strokovno znanje na področju sodelovalnih komunikacijskih tehnologij. S tem smo Polyju dokazali, da imamo znanje in zavzetost za izvajanje naprednih AV tehnoloških rešitev, ki ustrezajo tudi najzahtevnejšim poslovnim potrebam naših strank.

poly-gold-partner.jpg

Že vrsto let imamo s proizvajalcem vrhunske konferenčne opreme Poly odlične in zelo tesne odnose. Vključitev v svetovni program certificiranja odraža našo zavzetost za ohranjanje najvišje ravni zadovoljstva strank. Sodelovanje v programu Poly Gold Partner je mogoče izključno z vabilom, pri tem pa ta raven članstva zagotavlja, da smo izpolnili naslednje zahteve, kot jih opredeljuje Poly:

"Podjetja s statusom Poly Gold partner so tista, ki izkazujejo visoko raven strokovnosti in zavzetost za eno ali več rešitev Poly. Ponujajo storitve svetovanja, integracije in zunanjega izvajanja, s katerimi podjetjem oz. kupcem uspešno zagotavljajo sodelovanje na daljavo, video in glasovne rešitve in druge storitve ki jih ponujajo Poly rešitve."

Zaradi posebnega statusa prejmemo od Poly iz tega programa vrsto ugodnosti, npr. vire in možnosti za poglobljena usposabljanja, podporo pri skupnem poslovnem in strateškem načrtovanju različnih rešitev ter dostop do posebnih spodbud in ponudb izdelkov.

bottom of page