top of page
Search

Na voljo nova Poly | HP certificirana videokonferenčna sistema za Teams

Polyjevi videokonferenčni sistemi, razviti za uporabo z Microsoft Teams Rooms, zdaj vključujejo novo certificirana videokonferenčna sistema Poly Studio X70 za velike sobe in Poly G7500, modularno napredno rešitev za velike sobe. Obe rešitvi sta zasnovani tako, da podpirata enakopravnost sestankov in omogočata pristne povezave v hibridnih skupinah z inovativno tehnologijo, ki odpravlja moteče dejavnike. Tako lahko zaposleni učinkovito sodelujejo, kjer koli trenutno delajo. Ne glede na okolje, velikost sobe ali želje glede operacijskega sistema, rešitve Poly strankam zagotavljajo prilagodljivost in dosledno uporabniško izkušnjo. V nadaljevanju vam predstavljamo, česa se lahko veselite z novo certificiranima rešitvama Poly Studio X70 in G7500.



LEGENDARNA ZMOGLJIVOST ZVOKA IN VIDEA

Poly Studio X70 je prvi in edini kompaktni videokonferenčni sistem za velike prostore, certificiran za Microsoft Teams na Androidu, ki ima edinstveno kamero EPTZ z dvema objektivoma s široko in ozko goriščnico, ki vse udeležence v prostoru zajame z brezhibnim, realističnim videom, ki povsem samodejno gladko kadrira z ene osebe na drugo. Vgrajena tehnologija pametne kamere Poly DirectorAI zagotavlja inteligentne načine prikazovanja govorcev, ki vsakomur zagotavljajo enakopraven sedež za virtualno mizo. S to funkcijo lahko preprečite motnje in ohranite potek sestankov. Polyjeve inovativne zvočne tehnologije omogočajo udeležencem, da jasno slišijo in so slišani, saj blokirajo moteče dejavnike, tako da nihče ne zamudi nobene informacije.


PREPROSTA UPORABA IN ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Studio X70 je enostaven za nastavitev, zato lahko svojo sobo pripravite in uporabite v nekaj minutah. Studio X70 ima vgrajene profesionalni kameri, zvočnike, mikrofone in aplikacije za video v oblaku, kar uporabnikom omogoča, da vstopijo v sejno sobo in hitro začnejo sestanek Teams. Računalnik ali ločena naprava nista potrebna. Z aplikacijo Poly Lens pa je uvajanje novih naprav in njihovo tekoče upravljanje za osebje IT povsem enostavno.



PRILAGODLJIVOST BREZ DODATNIH ZAPLETOV

Poleg tega lahko rešitev G7500 za bolj modularne prostore konfigurirate po specifikacijah vaše organizacije. S tem imate na voljo prilagodljivo rešitev, ki vključuje Polyjevo vodilno zvočno in video tehnologijo. Brez težav se poveže s kamero Studio E70, krmilnikom na dotik Poly TC8 in digitalnimi signalnimi procesorji (DSP) drugih proizvajalcev, kot so Biamp, Shure in QSC. Poleg tega se z robustnim naborom vmesnikov REST API zlahka poveže z nadzornimi sistemi tretjih oseb. V kombinaciji z nadzornim sistemom Extron lahko uporabniki prek krmilnika na dotik Poly omogočijo nadzor okolja, kot so osvetlitev, odpiranje ali zapiranje žaluzij, ogrevanje, prezračevanje in klimatizacija.


Ta rešitev je idealna za prostore z naprednejšimi zahtevami, ki potrebujejo bolj prilagojen nabor avdio in video komponent. To so npr. učilnice in veliki prostori za sodelovanje. Paket G7500, certificiran za Microsoft Teams, vključuje pametno kamero Poly Studio E70 in Polyjev intuitivni krmilnik na dotik TC8, s katerim lahko preprosto sprožite nove sestanke ali se pridružite obstoječim z enim samim pritiskom na gumb.


POSKRBITE ZA POSODOBITEV NA RAZLIČICO 4.0

Poly Studio X70 in G7500 sta zdaj certificirana za Microsoft Teams, obstoječi kupci X70 in G7500 pa lahko te začnejo uporabljati z Microsoft Teams takoj po posodobitvi na Polyjevo izdajo sistema Poly Video OS, različico 4.0, ki je že na voljo. Za posodobitev na različico 4.0 obvezno uporabite aplikacijo Poly Lens ali spletni vmesnik sistema.


POIŠČITE SI REŠITVE PO SVOJI MERI

Podjetje Poly ponuja široko paleto rešitev za Microsoft Team Rooms, vključno z nedavno certificiranim kompaktnim videokonferenčnim sistemom Poly Studio X70 in modularno sobno rešitvijo G7500. Izbirate lahko med majhnimi, srednje velikimi ali velikimi sobnimi kompleti Poly Studio za Microsoft Teams v operacijskem sistemu Windows in družino Poly Studio X "all-in-one" videokonferenčnih sistemov za majhne, srednje velike ali velike sobe s sistemom Android, ki so certificirani za Teams. Če pa nobena od teh rešitev ne ustreza vaši organizaciji, lahko sestavite svoj paket z modularno sobno rešitvijo G7500.


Za več informacij nas kar takoj pokličite na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si. Na voljo vam je tudi naša spletna stran www.nkt.si.




bottom of page