top of page
Search

Poly & Microsoft: Kako do vrhunskih hibridnih srečanj?


V današnjem hibridnem delovnem okolju je ključnega pomena, da se udeleženci, ki se sestanku pridružijo na daljavo, počutijo, kot da sedijo ob članih ostale ekipe v istem prostoru. Ključ do te brezhibne povezave je profesionalna oprema za sodelovanje, kjer imajo vsi udeleženci sestanka enake možnosti za dobro komunikacijo.


Poly in Microsoft na osnovi dolgoletnega sodelovanja še intenzivneje razvijata inteligentne integracije strojne in programske opreme, ki vsem udeležencem omogoča, da se počutijo angažirane in močnejše v vsakem klicu. Tudi ko je vaš prostor za sejno mizo navidezen, je pomembno, da lahko spremljate vse drobne kretnje, izraze in znake govorice telesa v sobi (ali preko zaslona) in ste prepričani v svojo prisotnost in da vas vidijo in slišijo brezhibno od koder koli.POLY OPREMA + MICROSOFT TEAMS ROOMS


Poly zelo intenzivno sodeluje z Microsoftovimi skupinami za razvoj brezhibnih oddaljenih sestankov, pri čemer združujejo napredne Poly inovacije v tehnologijah kamer s funkcionalnostmi Microsoft Teams Rooms. Poly prispeva inovativne napredne tehnologije, kot so zvočna meja (Acoustic Fence), skupinsko kadriranje (Group Framing) in dve ključni v svetovnem merilu vodilni rešitvi - način pogovora (Conversation Mode) in gladko sledenje (Smooth Tracking). Tako zlahka zagotovite vrhunske videokonferenčne klice vsakič, ko s Poly opremo uporabite Microsoft Teams za sodelovanje in sestanke na daljavo.


Na tem mestu v okviru Microsoftovih napovedi o razvoju rešitev za hibridno delo in delo na daljavo z veseljem predstavljamo Poly Studio E70.


"Microsoft se zavzema za ustvarjanje izkušenj, ki so pravične in vključujoče za vse udeležence, ne glede na to, kje delajo," je dejal Ilya Bukshteyn, GM, Microsoft Teams Devices. "Moč programske opreme Microsoft Teams Rooms se polno izrazi prav v kombinaciji z inteligentno kamero Poly Studio E70. S tem dokazujemo našo zavezanost k najvišji uporabniški izkušnji pri sodelovanju na daljavo. Tako se uporabniki v videokonferenčnih klicih resnično vidimo in slišimo."PREDNOSTI UPORABE PAMETNE KAMERE


Kamera v sejni sobi je kot oko za oddaljene sodelavce in partnerje. Zato mora biti dinamična, prilagodljiva in pametna.


Predstavljamo ključne rešitve in tehnologije, s katerimi konferenčna kamera Poly Studio E70 omogoča učinkovitejša hibridna srečanja in ponudi vsem udeležencem enake pogoje sodelovanja v klicu:


  1. Zagotavljanje pravega pogleda na govorce - Vsi smo že doživeli pogled na "bowling stezo", kjer s svojega računalnik strmiš v dolgo konferenčno mizo, obrobljeno z obrazi, ki jih je težko videti. Morda prepoznate, kdo so, toda marsikaj vam ostaja skrito, nevidno. Poly DirectorAI poganjajo napredni algoritmi umetne inteligence, ki so nastali na podlagi Poly-jevih dolgoletnih izkušenj pri razvoju videokonferenčnih rešitev. Uporabljen je v seriji vseh kamer Poly Studio in sledi temeljito preizkušenim pravilom o video produkciji v živo. Temelji na umetni inteligenci in strojnem učenju ter ponuja sprotno samodejno prehajanje med govorci, kadriranje in sledenje govorcem. Udeleženci konferečnega klica imajo občutek, kot da so vsi skupaj v isti sobi. Poly DirectorAI izboljšuje hibridno delovno izkušnjo tako, da sejno sobo preko Microsoft Teams enostavno poveže z domačo pisarno v skupno srečanje z vrhunsko uporabniško izkušnjo.

  2. Kakovost kot temelj zasnove - Pametna kamera mora aktivno slediti dogajanju v sejni sobi, ob enem pa mora imeti tudi inteligentno širšo zasnovo in biti prilagojena posebej za okolje, v keterem je v uporabi. Poly Studio E70 ponuja edinstveno rešitev z dvema lečama, ki lahko z lahkoto pokrivata velike prostore s prenosom jasne in zelo kakovostne video slike s pomočjo dveh 4K senzorjev z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik. Širokokotni in ozki objektiv omogočata, da ljudi, ki so blizu kamere, in tiste zadaj, vidite enako dobro. Poly E70 je EPTZ kamera, ki nima gibajočih se delov, zato ne moti udeležencev sestanka. To pomeni tudi, da sistem zagotavlja najvišjo možno uporabniško izkušnjo z gladkimi, brezhibnimi prehodi med različnimi pogledi. Kot je npr. način predstavitve, ki predavatelju omogoča, da pozabi na omejitve, običajne za konferenčne klice in se prosto giblje po prostoru, saj mu kamera gladko sledi pri gibanju. Skratka Poly Studio E70 ponuja uporabniško izkušnjo, ki je kamere z optičnim zoomom ne premorejo.

  3. Občutite, kot da ste tam - Če imajo udeleženci videokonferenčnega klica občutek, da so zgolj pasivni opazovalci, se izogibjo aktivnemu sodelovanju v srečanju. Kombinacija odličnega zvoka, briljantne optike in dinamičnega sledenja govorcem omogoča vsem, da imajo občutek skupnega aktivnega sodelovanja v isti sobi tudi, ko so na nasprotnih straneh sveta. Kamera, kot je Poly Studio E70, ruši razkorak med navideznim in fizičnim svetom in omogoča popolno izkušnjo učinkovitega srečanja na daljavo.


KAMERA, KI JE OPTIMIZIRANA ZA UPORABO Z MICROSOFT TEAMS


Poly je vedno zagotavljal vrhunske tehnološke rešitve. Pri tem še naprej vztrajajo ter ustvarjajo in razvijajo nove funkcije opreme, ki inteligentno omogoča popolno hibridno uporabniško izkušnjo. Ustvarjanje vizije prihodnosti hibridnega dela v sodelovanju z Microsoftom je omogočila nadaljevanje dolgoletnega partnerstva in razvoj novih pametnih namensko zasnovanih kamer za sodobne sejne sobe, kot je Poly Studio E70. Ob tem pri Poly in Microsoft komaj čakajo, da vam pokažejo, kaj je naslednje.


Če želite izvedeti več o tem, kako naredi Poly Studio E70 hibridne sestanke učinkovitejše in prijetnejše, obiščite: www.nkt.si/poly-studio-e70
Comments


bottom of page