top of page
Search

Prikazovanje posameznih obrazov - najnovejša funkcija Poly DirectorAI

Predstavljajte si: vračate se v pisarno, da bi se osebno povezali s sodelavci. Vendar se vam mnogi niso mogli osebno pridružiti. Z nekaj kolegi, ki so na delovnem mestu, se vključite v videokonferenčni klic iz sejne sobe in se tako povežete s celotno hibridno ekipo. Oglasite se, da bi spregovorili o pomembni temi, vendar vaši oddaljeni sodelavci težko ugotovijo, kdo govori, saj je za prikaz sejne sobe značilen skupinski pogled z ribjim očesom, ki jim onemogoča jasen pregled nad sodelujočimi.


Na drugi strani klica vaši oddaljeni sodelavci težko ugotovijo, kdo je v sobi. In ker ne vedo, čigavo ime naj pokličejo, se izogibajo osebnemu nagovarjanju udeležencev v konferenčni sobi.



Ne glede na to, na kateri strani se znajdete, to ni idealna uporabniška izkušnja videokonferenčnega klica.


Kot del stalnega poslanstva zagotavljanja enakopravnosti vsem, ki se vključijo v videokonferenčni klic, podjetje Poly s ponosom najavlja najnovejšo tehnologijo pametne kamere Poly DirectorAI: način prikazovanja posameznikov. Z ustvarjanjem povečanih sličic za vsakega posameznika iz iste sejne sobe so vsi udeleženci enakopravno vključeni v videokonferenčni klic.


Kako deluje funkcija prikazovanja posameznikov udeležencev iz iste sejne sobe?



Prikazovanje posameznikov je najnovejši način kadriranja v naboru funkcij Poly DirectorAI, ki se pridružuje drugim načinom, kot sta prikazovanje skupine in prikazovanje govorca. To uporabnikom videokonferenčnih sistemov Poly zagotavlja dodatno stopnjo prilagodljivosti, s katero lahko sestanke povsem uskladijo s svojimi potrebami.

Prikazovanje posameznikov je v nekaterih pogledih podobno Polyjevim glavnim načinom prikazovanja, ob enem pa je povsem edinstveno. Tako kot drugi načini prikazovanja v napravah Poly, se tudi prikazovanje posameznikov osredotoča na določene elemente sestanka, v tem primeru na vse udeležence. Po prepoznavanju udeležencev kamera združi več različnih povečanih posnetkov prostora in ustvari edinstveno postavitev okvirjev, ki z bližnjim pogledom prikaže vsakega posameznega udeleženca iz istega prostora. Ta razporeditev prikazov se nato pošlje v izbrano video aplikacijo kot en sam video tok, tako da se lahko udeleženci iz oddaljenih lokacij enostavno povežejo s posameznimi člani iz sejne sobe.

Prilagoditev se zgodi v Poly videokonferenčni kameri oz. sistemu, kar pomeni, da lahko način prikazovanja posameznikov uporabljate s katero koli aplikacijo, s katero deluje vaša video naprava Poly.


Dvignite raven svojih sestankov


Način prikazovanja posameznikov bo najprej na voljo preko videokonferenčnega sistema Poly Studio X70 in s kamero Poly Studio E70. Če želite vklopiti način prikazovanja posameznikov, lahko uporabite program Poly Lens ali spletni vmesnik sistema, odvisno od naprave. Nekatere video aplikacije, združljive s sistemom Studio X70, omogočajo celo spreminjanje načinov uporabe in prikazovanja kamere kar preko vmesnika videokonferenčne programske opreme.



Način prikazovanja posameznikov v sistemu Poly DirectorAI je Polyjev naslednji korak k prihodnosti hibridnih sestankov. To je korak k svetu, v katerem imajo zaposleni na daljavo in v živo enake možnosti, da govorijo, da so videni in da so uspešni. To je še en element, ki bo prispeval k ustvarjanju hibridnih sestankov, ki so vznemirljivi, produktivni in so sprejemljivi kot nova normalnost.


Za več informacij o prednostih nove Polyjeve funkcije prikazovanja posameznikov nas pokličite na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si.





bottom of page