top of page
Search

Prikazujte razpoložljivost sejnih sob in upravljajte klice s Poly TC10

Napredni direktorji se zavedajo, da so se potrebe zaposlenih v zadnjih nekaj letih spremenile. Zato morajo njihove strategije za vrnitev na delovno mesto upoštevati te spremembe. Podjetja in institucije spreminjajo pisarniška okolja, da bi optimizirale prostore in ustvarile bolj napredne, zanimive prostore za sodelovanje, ki bodo ustrezali raznoliki delovni sili in jo združevali. Zaradi zahteve po učinkovitejših prostorih in boljših uporabniških izkušnjah na sestankih sta avtomatizirano načrtovanje in nadzor prostorov postala glavni področji, ki se jim vodilni delavci posvečajo pri izboljševanju sodelovanja med zaposlenimi.



Z veseljem vam predstavljamo Poly TC10, upravljalnik (zaslon oz. tablico) na dotik "dva v enem" za razporejanje sob in nadzor sestankov. Poly TC10 je najnovejši dodatek k Polyjevi seriji zaslonov na dotik s certifikatom Zoom, ki omogočajo izjemno enostavno rezerviranje prostorov za sodelovanje in pridružitev video sestankom. Kot dvonamensko napravo lahko TC10 uporabljate v prostoru za nadzor video klicev ali zunaj prostora za takojšnjo rezervacijo sestankov. Prilagodljive možnosti namestitve in en sam kabel za napajanje prek omrežja Ethernet (PoE) zagotavljajo čisto, preprosto in profesionalno namestitev. Ne glede na to, ali upravljalnik namestite na steno ali postavite na mizo s prilagodljivim stojalom z več koti, imate orodje za izboljšanje produktivnosti sestankov.


Boljši sestanki

Poly TC10 naredi sestanke bolj učinkovite in uporabnikom omogoča enostavno načrtovanje zasedenosti prostorov in konferenčnih sob, nadzor video klicev v sobi in deljenje vsebin z enim dotikom. Uporabniki lahko zunaj sobe preverijo zasedenost in načrtujejo kateri koli prostor, ki ga je mogoče rezervirati, ne da bi pri tem motili aktivne uporabnike. Velik, intuitiven 10,1-palčni zaslon na dotik visoke ločljivosti omogoča jasne in pregledne možnosti upravljanja, večbarvna LED svetloba na strani zaslona pa od daleč sporoča razpoložljivost prostora.


Za razliko od drugih rešitev na trgu je v napravo Poly TC10 vključeno nastavljivo namizno stojalo, ki nagne zaslon na dotik v 30- ali 60-stopinjski vidni kot. Med sestanki lahko uporabniki dostopajo do upravljanja tako, da se preprosto dotaknejo logotipa Poly, ali pa sprožijo nadzor nastavitev prek integracije z Extron napravo. Poly TC10 je zasnovan z mislijo na vsa okolja in je na voljo v beli ali črni barvi.



Značilnosti TC10

  • Dve napravi v eni rešitvi: neverjetna vsestranskost omogoča uporabo zunaj sejne sobe za pregledovanje in vnašanje rezervacij in znotraj sejne sobe kot video in sobni krmilnik.

  • 10,1-palčni zaslon visoke ločljivosti: intuitiven, velik zaslon zagotavlja, da so podrobnosti o sobi in nadzorovanje konferenčnih klicev jasni in pregledni.

  • Večbarvno svetlobno prikazovanje stanja: s pomočjo dobro vidnih indikatorjev LED veste, kdaj je izklop mikrofona aktiven, ali z razdalje hitro poiščete razpoložljive sobe.

  • Čista, preprosta in prilagodljiva namestitev: Poly TC10 lahko namestite zunaj prostora na steno ali steklo. Postavite ga lahko tudi v notranjost prostora na prilagodljivo stojalo, ki omogoča več kotov postavitve upravljalnika.

  • Samo en kabel, nič nereda: po zaslugi elegantne zasnove in enega samega kabla za napajanje in povezljivost je namestitev urejena in profesionalna.


Kompatibilnost

Napravo Poly TC10 lahko povežete s serijo Poly Studio X ali z videokonferenčnim sistemom Poly G7500, in upravljate aplikacijo za video v oblaku. Ker je zaslon Poly TC10 certificiran za Zoom, ga lahko uporabljate tudi za načrtovanje in izvajanje sestankov Zoom. Certifikacija za Microsoft Teams je v teku, pridobitev certifikata pa Poly pričakuje v začetku leta 2023.


Razpoložljivost

Zaslon Poly TC10 je bo na voljo kot samostojna dodatna oprema za upravljanje sestankov in rezervacij sob ali kot del paketov Studio Room za sobe Zoom. Kot samostojno dodatno opremo bo Poly začel TC10 dobavljati v izbranih državah novembra 2022, po vsem svetu pa bo na voljo v začetku leta 2023.




bottom of page