top of page
Search

Videokonferenčne sisteme Poly | HP serije X lahko uporabljate z Google Meet

RAZŠIRITEV MOČI SISTEMA POLY NA PLATFORMO GOOGLE MEET

Družina videokonferenčnih sistemov Studio X z operacijskim sistemom Android je zdaj certificirana za Google Meet. Tako lahko podjetja in institucije izkoristijo moč inovacij podjetja Poly s prvimi rešitvami za sobe (Rooms) za Google Meet.


Celotna družina nagrajenih naprav Poly Studio X je zdaj certificirana v okviru programa "Works with Google Meet", ki zagotavlja združljivost videokonferenčnih naprav in perifernih naprav z Google Meet. Videokonferenčni sistemi Poly Studio X so povezavi s krmilnikom na dotik TC8 ali TC10 prve video naprave s sistemom Android, ki uporabnikom storitve Google Meet zagotavljajo celovito izkušnjo sodelovanja na daljavo.



SPOZNAJTE DRUŽINO NAPRAV POLY STUDIO X

Družina Poly Studio X omogoča enostavno namestitev in zasnovo vse-v-enem. Tako je konferenčna soba vedno pripravljena in v klicu z dotikom upravljalnika TC8 ali TC10 na mizi. Aplikacija Google Meet* je vgrajena neposredno v Poly napravo in zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo. Ko družino Studio X povežete z intuitivnim vmesnikom na dotik podjetja Poly, se lahko uporabniki v trenutku pridružijo, sprožijo in delijo sestanke. To odpravlja zapletene postopke zagona konferenčnega klica in zmanjšuje stres in nezadovoljstvo. Vsi lahko učinkovito sodelujejo in se osredotočijo na tisto, kar je pomembno.


Družina Poly Studio X prinaša profesionalne inovacije na področju zvoka in videa, ki zagotavljajo enakopravnejšo izkušnjo. Vrhunske lastnosti in tehnologije, ki so uporabnikom na voljo, vključujejo:

  • Poly DirectorAI inteligentne načine kadriranja s kamero, ki se samodejno prilagajajo glede na dinamiko sestanka in tako omogočajo najboljšo izkušnjo sestanka za vse udeležence.

  • Poly NoiseBlockAI filtrira negovorne šume, kot so tipkanje po tipkovnici, glasni sistemi za hlajenje in prezračevanje ali npr. vlaki v bližini vaših prostorov. Tako je poudarek na pogovoru in se udeležence v sejni sobi vedno jasno sliši.

  • Poly Acoustic Fence ščiti vaš klic pred zvoki in pogovori zunaj prostora za sestanke ter preprečuje, da bi postali moteči in s tem izolira pogovor v klicu od motečih zunanjih dejavnikov.



Družina Poly Studio X zagotavlja rešitve za vse vrste prostorov in sejnih sob:

  • Poly Studio X30 - videokonferenčni sistem v kompaktni zasnovi - ta čudovito preprosta video naprava "vse v enem" je kot nalašč za opremljanje vseh manjših sob in prostorov za sestanke.

  • Poly Studio X50 - ta videokonferenčni sistem je bil zasnovan za srednje velike prostore, saj ponuja jasen zvok, ki napolni prostor, in napredno usmerjeno mikrofonsko mrežo za odlično zajemanje zvoka tudi na zahtevnejših razdaljah. Zaradi podpore za dva zaslona lahko udeležence klica in ob enem vsebino vidite v polni velikosti.

  • Poly Studio X70 - ste pripravljeni na najboljšo izkušnjo na srečanjih, ki je na voljo? Poly Studio X70 spremeni vsak video klic tudi v večji sejni sobi sobi v brezskrben užitek izmenjave informacij na daljavo. Njegovi dve 4k kameri inteligentno sodelujeta in zagotavljata optimiziran pogled na vse udeležence veliki sejni sobi, hkrati pa z inteligentnim kadriranjem nemoteno prehajata med ljudmi oz. govorci.

  • Vmesnik Poly TC8 in TC10 - Polyjeva zaslona na dotik z intuitivnim vmesnikom za upravljanje videokonferenčnih naprav serije X vam omogoča enostaven dostop do sestankov v skupnem koledarju. Jasna slika visoke ločljivosti omogoča prijetno in enostavno uporabo na mizi sejne sobe.


ZAŠČITA NALOŽBE

Z našo in Polyjevo podporo ter znanjem imate na voljo dolgoročno zaščite naložbe v strojno opremo za videokonference, kar je v nepredvidljivem IT svetu dobrodošla prednost. Ob enem družino Poly Studio X podpirajo številni ponudniki video storitev v oblaku (Teams, Zoom, Google Meet, Webex ...), tako ste vedno brez skrbi, da bo vaša oprema delovala v najrazličnejših situacijah in scenarijih.


Za dosedanje uporabnike videokonferenčne opreme Poly Studio X bo prehod na storitev Google Meet preprost: uporabite obstoječo strojno opremo (potrebna je nadgradnja) z novo licenco Google Meet.



NEPREKINJENA RAST

Družina videokonferenčnih sistemov Poly Studio X je najnovejši dodatek k naraščajočemu seznamu naprav HP | Poly, certificiranih za storitve Google Meet, Google Voice in ChromeOS**. Podjetje Poly ponuja široko paleto certificiranih rešitev Google Meet, da lahko uporabniki pri vsakem klicu, ne glede na lokacijo ali način dela, izgledajo in zvenijo najbolje:

  • Google Meet - poleg najnovejše certificirane opreme za Poly Studio X, so na voljo tudi slušalke, zvočniki in kamere, ki so certificirani za uporabo s storitvijo Google Meet.

  • Google Voice - Poly je ekskluzivni proizvajalec namiznih telefonov, zasnovanih za delovanje z Google Voice. Ponudba za Google Voice vključuje tudi slušalke, zvočnike in spletno kamero Poly Studio P5.

  • ChromeOS - Polyjev portfelj naprav, zasnovanih za delo s sistemom ChromeOS, vključuje osebne video naprave in različne naglavne slušalke.

Za več informacij o napravah s certifikatom Poly za storitve Google Meet, Google Voice in Chromebooke nas pokličite na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si.




* Google Meet je platforma za videokonference, ki jo je razvil Google.

** Chrome OS je operacijski sistem, ki temelji na operacijskem sistemu Linux in ga je razvil Google ter je v njegovi lasti.

bottom of page