top of page
Search

Zoom certificirana Poly oprema ponuja prijetno poletno prilagodljivost

Ne glede na to, ali kličete v pisarno s poletnega potovanja ali pa se na hitro vključujete v nepredvidene sestanke z zadnje verande, v vsakem primeru vam Poly in Zoom ponujata orodja za prijetnejše poletje, kjer lahko "delate od koder koli".


Celotna zbirka naprav s certifikatom Zoom - zvočniki, spletne kamere in tudi USB slušalke - vam omogoča, da se zlahka vključite v Zoom sestanke ne glede na to, kam vas pelje poletje. In to s samozavestnim prepričanjem, da boste videti odlično in se boste slišali s sogovorniki, kot bi bili v istem prostoru, ne glede na hrup (zabavo?) v ozadju.



Vrhunske slušalke Poly Voyager Focus 2


Najnovejša rešitev v Polyjevem naboru Zoom certificirane opreme so brezžične slušalke Voyager Focus 2. Zasnovane so tako, da vam ponujajo pogovore z vrhunsko osredotočenostjo in ob enem omogočajo, da lahko brez težav delate kjer koli z uporabo naprednih algoritmov zajemanja zvoka "Focus Zone", ki preprečujejo hrup v ozadju. Uporabite slušalke Voyager Focus 2 za Zoom klice ali za sprostitev in poslušanje glasbe z vrhunsko reprodukcijo zvoka.

  • Slušalke vam ponujajo brezskrbnost ne glede na (hrupne) okoliščine konferenčnega klica, sočasno pa tudi najboljšo zvočno in uporabniško izkušnjo, kjer Zoom certifikat ponuja še dodatno jamstvo za brezskrbno delo.

  • Nadzirajte Zoom sestanek neposredno preko slušalk (sprejem klica, utišanje in glasnost) ali preko platforme Zoom - izbira je vaša.

  • Uživajte v delu, kjer koli že ste, izkoristite udobje, ki ga ponuja Polyjev najbolj izpopolnjeni algoritem za zmanjšanje hrupa doslej.



Spletna kamera Poly Studio P5


Uporabite profesionalno spletno kamero Poly Studio P5 USB za neverjetno kakovostno in zelo prenosno video izkušnjo. Spletna kamera P5 USB vam nudi vrhunsko optiko in zagotavlja kakovostno sliko v videokonferenčnih klicih. Tako ste preko Zoom vedno videti najbolje.

  • Izjemna optika kamere in samodejna kompenzacija osvetlitve pri slabih svetlobnih pogojih.

  • Zlahka jo prenašate s seboj: majhna, robustna in prenosljiva.

  • Poenostavite si življenje: izjemno preprosta za namestitev, uporaba in upravljanje.



Prenosni zvočnik z mikrofoni Poly Sync 20


Če iščete zvočnik z Zoom certifikatom, ki bi ga hkrati uporabljali tudi kot Bluetooth zvočnik za kakovostno predvajanje glasbe ob poležavanju na morju ali ob bazenu, je Poly Sync 20 tisto, kar nujno potrebujete v svoji dopustniški torbi.

  • Uživajte v izjemnem zvoku - tako na sestankih, kot pri poslušanju vaše najljubše glasbe.

  • Tanek in prenosljiv - vzemite ga s seboj kamor koli.

  • Z 20 ur delovanja baterije vam je varno na voljo bre omejitev prav ves dan.


Vrhunska zanesljivost in moč Poly naprav skupaj z Zoom preprostostjo uporabe


Polyjeve avdio in video rešitve vam omogočajo, da je vsa komunikacija v Zoom naravna in deluje brez napora, ne glede na to, kaj od vas zahtevajo nadrejeni med poletnimi dogodivščinami. Naredite vsako srečanje izjemno z optimiziranimi in certificiranimi rešitvami za Zoom Meetings, Zoom Rooms in Zoom Phone.


Če želite izvedeti več o Poly rešitvah, obiščite našo spletno stran: https://www.nkt.si/poly


Za več informacij o tem, kako lahko najbolje izkoristite Poly rešitve skupaj z Zoom lahko preverite na https://www.poly.com/us/en/solutions/platform/zoom

Comments


bottom of page