top of page
Search

Poly | HP je nadgradil linijo rešitev Microsoft Teams Rooms s HP mini PC

Spremembe se dogajajo povsod okoli nas. V HP-ju izkoriščajo sinergijske prednosti priključitve podjetja Poly, da bi ustvarili edinstveno, profesionalno izkušnjo za videokonferenčno sodelovanje na daljavo.


Z veseljem predstavljamo nadgrajeno rešitev Microsoft Teams Room, ki uporablja HP-jev računalnik za sejne sobe vseh velikosti.



Komplete Poly Studio Room Kit za Microsoft Teams Rooms je mogoče naročiti s certificiranim računalnikom HP Mini Conferencing PC z Microsoft Teams Rooms. Na voljo vam je rešitev, s katero zaposlenim v vaši sejni sobi zagotovite popolno izkušnjo uporabe Microsoft Teams Room. HP Mini Conferencing PC z Microsoft Teams Rooms, ki ga poganjata Windows IoT in procesor Intel® Core™ i7 12. generacije, je visoko zmogljiv računalnik, ki uporabnikom zagotavlja bogato in vedno odzivno izkušnjo videokonferenčnega sodelovanja. IT administratorjem pa s HP Wolf Security for Business omogoča integrirano upravljanje in učinkovit nadzor nad uporabo in delovanjem naprave. V eni rešitvi je združena moč Polyjevega obvladovanja zvoka in videa s HP-jevimi naprednimi rešitvami, ki temeljijo na vrhunskih osebnih računalnikih.

"Moja prva Teams Rooms sejna soba" je promocijska akcija, ki vključuje tudi novo rešitev HP Mini Conferencing za osebne računalnike Microsoft Teams Rooms. Alternativno pa vam je na voljo tudi rešitev Teams Rooms s sistemom Android. Pri obeh alternativnih rešitvah lahko izkoristite enkratne popuste pri prvem nakupu rešitve Microsoft Teams Rooms.




bottom of page