top of page
Search

Poly in HP sta skupaj močnejša

Prvi november 2022 predstavlja zgodovinski mejnik združitve dveh ikoničnih podjetij, ki sta imeli pionirsko vlogo pri razvoju in evoluciji sodobne tehnologije računalništva in sodelovanja. Od skromnih zgodb izdelave prototipov v garažah v Silicijeve doline, do podjetij, ki so zdaj na trgu Fortune 500. HP in Poly sta podjetji, ki sta zgrajeni na trdnih vrednotah, neverjetnih talentih in katerih kultura temelji na inovacijah in nenehnem prizadevanju, da so stranke na prvem mestu. Od prvega novembra dalje je to eno podjetje.



Prevzem podjetja Poly bistveno razširja HP-jev portfelj hibridnih delovnih rešitev in dodatno krepi Polyjevo sposobnost spodbujanja inovacij in rasti. Skupaj bodo zagotovili celovit ekosistem naprav, programske opreme in digitalnih storitev za ustvarjanje vrhunskih izkušenj zaposlenih, večjo produktivnost delovne sile in boljše upravljanje IT.


V prihodnosti morajo podjetja upoštevati realnost hibridnega dela, kjer bo vsak sestanek vključeval video in imel vsaj enega udeleženca na daljavo. Vendar se lahko kakovost in izkušnje pri video sodelovanju in konferenčnih klicih na hibridnih sestankih med tistimi, ki so v sejni sobi, in tistimi, ki v njej niso, zelo razlikujejo. To prinaša manj produktivne sestanke in povzroča, da se oddaljeni delavci počutijo kot drugorazredni udeleženci srečanja.


HP-jeva in Polyjeva tehnologija povezujeta ljudi in spreminjata te neenake hibridne interakcije v dobro povezano in brezhibno sodelovanje. Skupaj bodo na novo opredelili način opravljanja dela.


Zgodovina inovacij podjetij Poly in HP na področju avdio, video in računalniške tehnologije sega več desetletij nazaj. Skupaj so poslali prve astronavte na Luno, postavili Silicijevo dolino na zemljevid in bili pionirji sodobnih poslovnih komunikacij. Danes uporabljajo isto znanje in izkušnje za zagotavljanje inovativnih profesionalnih video in avdio orodij, zasnovanih za krepitev sodelovanja v dobi hibridnega dela.


Priložnost za rast in inovacije v podporo hibridnemu delu je ogromna. Smo v razvojnem ciklu, ki se pojavi enkrat v generaciji, ko podjetja opremljajo pisarniške prostore in nadgrajujejo zastarelo pisarniško opremo, hkrati pa poskrbijo, da so njihovi zaposleni na daljavo opremljeni s pravo opremo za hibridno delo.


Vendar pa komunikacijski izziv, ki ga predstavlja prihodnost dela, ni le vprašanje strojne opreme. Gre za poslovno infrastrukturo: kombinacijo strojne in programske opreme ter storitev, ki podpirajo in povezujejo sodobno delovno silo. Združitev podjetij HP in Poly ustvarja enega samega ponudnika rešitev, ki je sposoben zagotoviti celovit portfelj rešitev za hibridno delo temelječ na dopolnjujočih se prednostih obeh podjetij.


Navdušeni smo nad novo vrednostjo, ki jo ta združitev zagotavlja našim strankam in partnerjem, ki želijo podpirati hibridno delo danes in biti pripravljeni na prihodnost. Velika zahvala vsem zaposlenim v podjetjih Poly in HP, ki so neutrudno delali, da bi postavili temelje za ta vznemirljivi trenutek, in vsem, ki bodo še naprej zagotavljali najboljše rešitve na svetu za sodobno delovno silo.




bottom of page