top of page
Search

Poly in Zoom: pregled leta 2021

Družbi Poly in Zoom s premišljenimi inovacijami dvigujeta raven hibridnega sodelovanja


Po upadajoči pandemiji lahko rečemo, da se vsi veselimo novega začetka. Naj gre za vrnitev v telovadnico, branje novih knjig ali začetek novega hobija zunaj dela, vsi smo pripravljeni, da se potrudimo po svojih najboljših močeh. Nova doba hibridnega dela je spodbudila podjetja, da dajejo prednost človeški povezanosti in vlagajo v rešitve za sodelovanje, ki zagotavljajo, da se lahko vsi srečujemo kot enakopravni, ne glede na oddaljenost.



Podjetje Poly sodeluje s podjetjem Zoom in zagotavlja inovacije, ki zapolnjujejo vrzel v povezavi med udeleženci na daljavo in hibridnimi udeleženci. Pred kratkim so pri Poly pripravili nekaj vznemirljivih posodobitev, ki dodatno izboljšujejo izkušnjo sestankov v sejnih sobah in osebnih delovnih prostorih.


Microsoft Guest Join


Septembra smo na sejmu Zoomtopia z velikim navdušenjem napovedali Poly Studio X70, videokonferenčni sistem vse-v-enem, certificiran za uporabo z Zoom. Ta naprava, opremljena z naprednimi funkcijami, je resnično ustvarjena za sobe Zoom, saj je natančno prilagojena zagotavljanju kristalno čistega videa in zvoka za velike konferenčne sobe. Udeleženci v sejni sobi se lahko nemoteno pridružijo sestankom Zoom in so pri tem prikazani na najboljši možni način.


Uporabniki Zoom Rooms se bodo lahko neposredno iz Zoom okolja, brez potrebe po dodatnih storitvah ali licenciranju, pridružili srečanjem Microsoft Teams s Polyevih naprav. Z napravama Poly Studio X70 in G7500 s kamero Poly Studio E70 imajo naročniki Zoom Rooms možnost, da se s pritiskom na gumb sestanejo tako, kot želijo, pri tem pa nikoli ne zmanjšajo visokokakovostne Polyjeve avdio in video izkušnje.


Pametna galerija Zoom Rooms



Podjetji Poly in Zoom sta sodelovali pri ustvarjanju galerije "Zoom Smart Gallery", ki oddaljenim udeležencem omogoča "sedež" za mizo. Tehnologija Poly Director AI omogoča oddaljenim udeležencem, da ostanejo osredotočeni na aktivne govorce v sobi in samozavestno prispevajo k pogovoru. Funkcija "Zoom Smart Gallery" je trenutno podprta v modelih Studio X30 in Studio X50, ki sta odlični rešitvi za sestanke v srednje velikih sobah. V novem letu lahko uporabniki pričakujejo posodobitve programske opreme, saj družbi Poly in Zoom še naprej izpopolnjujeta in razširjata izkušnjo "Smart Gallery" na več rešitev Poly, vključno z rešitvami Studio X70 in Studio E70.


Rezervacija delovnega prostora


Hitra rast Zoom Phone je dokazala, da telefonske zmogljivosti ostajajo ključno komunikacijsko orodje za hibridno delovno silo. V začetku leta so pri Poly za Zoom Phone ponudili telefona Poly CCX 600 in 700. Uporabniki Zoom Phone lahko uživajo v izkušnjah, ki temeljijo predvsem na videu, z znanim uporabniškim vmesnikom, ki je intuitiven in opremljen z zanimivimi funkcijami, kot je Zoom Whiteboard. Najnovejša inovacija v seriji CCX vključuje način dela "na poti" in omogoča rezervacija delovnega prostora. Uporabniki se lahko v skupnih prostorih začasno prijavijo na zagotovljen namizni telefon.


Certificirane osebne naprave


Letos smo vsi hitro spoznali, kako pomembno je imeti spletno kamero z možnostjo zaklopa za zasebnost v kombinaciji s slušalkami, ki vam sporočajo, da ste utišani v skupinskih klicih Zoom. Na srečo ima podjetje Poly široko izbiro slušalk, spletnih kamer in zvočnikov, ki so certificirani v vseh kategorijah Zoomovih osebnih delovnih prostorov. Polyjeve slušalke, ki jih je certificiral Zoom, kot sta Voyager Focus 2 in Voyager 4300, so opremljene tudi s Polyjevo tehnologijo Acoustic Fence, zato lahko govorite samozavestno, saj je hrup iz ozadja učinkovito blokiran. Združite slušalke Poly s spletno kamero Poly Studio P5 in privlačnim virtualnim ozadjem Zoom in pripravljeni ste na nastop v Zoom okolju. Seveda, če imate v svojem osebnem delovnem okolju raje zvočnik kot slušalke, vam prenosna naprava Poly Sync 20 pomaga preprečiti odmev in hrup, da boste med Zoom sestanki ostali osredotočeni!


To je šele začetek


Letos organizacije v vseh panogah spoznavajo, da je ključ do prilagajanja novemu načinu dela v tem, da zaposlenim zagotovijo popolno kombinacijo delovnih okolij v pisarni, doma in na poti. Podjetje Poly je desetletja vlagalo v raziskave, da bi razumelo edinstvene izzive, ki jih prinaša zagotavljanje možnosti sodelovanja in učinkovitega povezavovanja med udeleženci v pisarni in zunaj nje. Polyjevo tesno sodelovanje z družbo Zoom je omogočilo, da bomo v prihodnjih letih krepili povezave med ljudmi.


Oglejte si ta videoposnetek, ki prikazuje dan v življenju s podjetjema Poly in Zoom:




bottom of page