top of page
Search

Poly omogoča napredno uporabo Teams v sejnih sobah

Prednost Polyjeve videokonferenčne opreme za Teams je zagotovo v legendarni kakovosti zvoka, vrhunskem delovanju algoritmov kamer za samodejno sledenje govorcem in v malem številu potrebnih kablov ob namestitvi sistemov, kar zelo prispeva k urejenosti sejnih sob.


Poly Studio X30 in X50


Poli Studio X30 in X50 sta idealna rešitev za manjše in srednje velike konferenčne sobe ali pisarne vodilnih delavcev. Ker je v napravo že vgrajen Android računalnik, na katerem teče Microsoftova aplikacija Teams, lahko sestanek sprožite neposredno s priloženega zaslona na dotik in dodatnega računalnika sploh ne potrebujete.


Za Polyjev paradni Android model, Studio X50, trenutno (do razprodaje zalog) velja posebna promocijska cena. Za ponudbo pišite na info@nkt.si ali pokličite 051 377 865.



Poly novosti za Teams


Ker se vse več podjetij pripravlja na vrnitev v pisarno v prilagojeni obliki (polni delovni čas, hibridna pisarna), se je močno povečala uporaba Microsoft Teams Rooms v prostorih za sestanke kot rešitev, ki zaposlenim omogoča učinkovito komuniciranje z razpršenimi ekipami. Ker je Poly dolgoletni strateški partner Microsofta z najobsežnejšim portfeljem certificiranih rešitev v panogi, ni presenečenje, da ponuja celoten nabor rešitev Teams Rooms za Windows, optimiziranih za prostore za sestanke vseh velikosti - od fokusnih sob do velikih konferenčnih dvoran.


Podjetje Poly je spomladi na sejmu ISE predstavilo novi Poly Studio R30, USB videokonferenčni sistem, optimiziran za majhne sobe. Sočasno so predstavili tudi nov komplet za majhne sobe, Poly Studio Small Room Kit for Microsoft Teams Rooms. Novi Poly Studio R30 ima enako kamero UltraHD 4K s 120-stopinjskim vidnim poljem, kot prepoznavni in izjemno razširjeni Poly Studio USB. R30 uporablja PolyDirectorAI in s tem omogoča samodejno uokvirjanje skupin in govorcev, vgrajena pa je tudi tehnologija Poly NoiseBlockAI in Acoustic Fence. Pri tem pa je Studio R30 na voljo v bistveno bolj kompaktni obliki in ga je mogoče zelo preprosto namestiti na zaslon v sejni sobi.



Več možnih rešitev uporabe Microsoft Teams v sejnih sobah


Poleg novega sistema Poly R30, ki je prilagojen za majhne sejne sobe, vam v NKT d.o.o. ponujamo tudi komplete Poly MTR Room Kit za sejne sobe vseh velikosti. USB videokonferenčni sistem Poly Studio s stereo zvočniki in možnostjo nadgradnje z razširitvenim mikrofonom ostaja idealna rešitev za srednje velike prostore. Za večje prostore pa so na voljo druge možnosti kompletov, zgrajenih na podlagi Poly Studio E70. Uvedba kompleta za majhne sobe zaokrožuje popolno linijo, ki lahko podpira celoten spekter sob in njihovih posebnih potreb.


Aplikacija za upravljanje Poly kamer


Ta nova aplikacija uporabnikom omogoča, da prevzamejo nadzor nad konferenčno kamero Poly s priročnim krmilnikom na dotik in kar najbolje izkoristijo pametne konferenčne kamere Poly, ki podpirajo več načinov kadriranja govorcev. Uporabniki lahko vklopijo/izklopijo samodejno sledenje in ročno upravljajo kamero ali sproti nastavljajo način samodejnega kadriranja (skupina, govornik in kadriranje oseb*). To pomeni, da lahko uporabniki eksperimentirajo in izberejo najboljšo nastavitev kamere, ki je v tistem trenutku, kot je predstavitev, brainstorming ali skupinska razprava, najprimernejša. Aplikacija je že na voljo za brezplačen prenos TUKAJ.



USB podaljšek za zaslon Poly GC8 - lažja namestitev v velikih prostorih


Z uvedbo podaljška USB 2.0 za Poly GC8 je namestitev sistema Teams Room v veliko konferenčno sobo postala enostavnejša. Možnost podaljška USB uporablja standardni kabel kategorije 5e/6/7 za podaljšanje razdalje med računalnikom v sobi in krmilnikom na dotik Poly GC8 do 100 m, kar pride prav, ko morate v velikih sobah napeljati kabel skozi obstoječe kanale. Ta USB podaljšek za Poly GC8 je že na voljo v našem asortimanu.




Rešitev za preprosto povezovanje osebnih računalnikov na MTR videokonferenčni sistem v sejni sobi


Tudi kadar uporabnik prejme vabilo za video sestanek, ki ni sestanek za ekipe, bo lahko v konferenčni sobi z uporabo nove možnosti rešitve "device mode" še vedno užival v video in zvočni kakovosti profesionalnega razreda. Preprosto povežite kabel USB na konferenčni mizi s svojim prenosnim računalnikom in takoj boste lahko za uporabo izbrali Poly kamero, mikrofon in zvočnik na svojem video odjemalcu. Na ta način lahko uporabniki izkoristijo konferenčne sobe za veliko širše primere uporabe.



Gre za postopne izboljšave rešitve Microsoft Teams Rooms, zaradi katerih je izkušnja preprosto boljša in prilagodljivejša. Ko poskušate zasnovati in ponuditi povsem funkcionalne sejne sobe z vrhunsko uporabniško izkušnjo v videokonferenčnih klicih, te spremembe skupaj prinašajo velike izboljšave in velike rezultate.


Za več informacij o prednostih uporabe Polyjeve videokonferenčne opreme za Microsoft Teams nas pokličite na 051 377 865 ali nam pišite na info@nkt.si.




bottom of page