top of page
Search

Poly ponuja nove videokonferenčne rešitve, ki temeljijo na AI

Poly je na sejmu InfoComm 2023 kot član skupine HP Inc. predstavil nove profesionalne avdio- in videokonferenčne rešitve s programsko opremo, ki jo poganja umetna inteligenca. "Navdušeni smo, da lahko ponudimo naslednjo generacijo avdio in video tehnologije, izboljšano z inovativnimi zmogljivostmi umetne inteligence, tako da bo vsakdo jasno viden in slišan."


Bodite vidni


Ker se vse več ljudi vrača v pisarno, videokonferenčni sistem Poly Studio X52 "vse-v-enem" omgoča vrhunsko izkušnjo virtualnega sestanka v srednje velikih prostorih za sestanke. Nova tehnologija pametne kamere Poly DirectorAI ponuja samodejne načine prikazovanja, npr. kadriranje skupine, govornika ali ljudi. Kamera 4K z ločljivostjo 20 MP zagotavlja jasno vidljivost vsakega udeleženca in brez popačenja slike doseže tudi najbolj oddaljene kotičke konferenčne sobe. Posodobitve programske opreme, ki jo poganja umetna inteligenca, za možnosti kadriranja skupine in govornika vključujejo novo funkcijo Poly DirectorAI Perimeter in druge izboljšave zvoka. Poly Studio X52 je certificiran za storitve Google Meet, Microsoft Teams in Zoom, v postopku certificiranja pa je še podpora za BlueJeans by Verizon, GoTo in RingCentral.



Posodobljen operacijski sistem Poly Video OS


Operacijski sistem Poly Video OS zagotavlja enotno izkušnjo v vseh napravah za videokonference Poly. Najnovejša posodobitev Poly Video OS 4.1 prinaša nove funkcije in izboljšave:

  • Za boljše zajemanje slike v sejnih sobah s steklenimi stenami tehnologija Poly DirectorAI Perimeter zagotavlja natančno kadriranje udeležencev. Skrbniki IT lahko vnesejo dimenzije prostora, s čimer tehnologija z umetno inteligenco natančno določi parametre in prepreči zajemanje obrazov za steklenimi stenami ali okni. Poleg tega funkcija Sound Reflection Reduction zmanjšuje odmev in povratne valove, ki jih povzročajo steklene in trde površine.

  • Pametno kamero Poly Studio E70 je zdaj mogoče neposredno povezati z modularnim videokonferenčnim sistemom Poly G7500 s standardnim ethernetnim kablom, kar omogoča povsem prilagodljive konfiguracije videokonferenčne rešitve glede na prostore in lažjo namestitev. Ethernetni kabel lahko napaja kamero Studio E70 in dosega dolžino do 100 metrov.

  • Nadzorna zaslon na dotik Poly TC10 zdaj podpira upravljanje sestankov za Microsoft Teams Rooms v operacijskem sistemu Android. Deluje lahko tudi kot zaslon za načrtovanje videokonferenčnih klicev v Microsoft Teams, kar omogoča boljši pregled nad razpoložljivostjo sob in rezervacije sob na kraju samem. Zaslon TC10 je zdaj certificiran za Microsoft Teams.


Rešitve Poly za velike sobe


Modularni videokonferenčni sistem Poly G7500 in mikrofoni za velike sobe Shure Microflex zagotavljajo brezhibno rešitev večih ponudnikov za velike prostore za sestanke in so bili skupaj certificirani za Microsoft Teams Rooms na Androidu. Uprabniki imajo zdaj na voljo preizkušeno in certificirano rešitev več proizvajalcev, ki brezhibno združuje video, računalniške in zvočne rešitve DSP ter zagotavlja optimalno izkušnjo Microsoft Teams Rooms.


Poly Studio E70 in HP Mini Conferencing PC sta bila certificirana s strani Zooma za velike sejne sobe, kar strankam ponuja celovito inteligentno rešitev za Zoom Rooms v operacijskem sistemu Windows. Zmogljiva kombinacija dveh senzorjev kamere in 12. generacije procesorja Intel® Core™ i7 omogoča funkcije Zoom Room, vključno s preverjeno izkušnjo Zoom Intelligent Director, ki zagotavlja bolj enakopravne sestanke za osebe v sejni sobi in ob enem za oddaljene udeležence.



Bodite slišani


Nova slušalka Poly Voyager Surround 80 UC omogoča zaposlenim, da se osredotočijo na pogovor in se slišijo na najvišjem možnem nivoju, saj ponuja naraven bogat zvok in prilagodljiv ANC. Zaradi izjemne zmogljivosti v hrupnih okoljih so to prve slušalke brez ustnega loka za mikrofon, ki so certificirane za Microsoft Teams Open Office. Ponujajo elegantno zasnovo za popolno udobje z mehkimi ušesnimi blazinicami in nastavljivim naglavnim trakom za povsem natančno prileganje. Uporabniki lahko ostanejo v stiku z drugimi, saj imajo na voljo do 21 ur pogovorov, priročne gumbe za upravljanje na ušesu in pametne senzorje za samodejno sprejemanje klicev.



Upravljanje opreme v IT s Poly Lens


Ker si podjetja prizadevajo izboljšati izkušnjo v pisarni in prilagoditi delovne prostore razvijajočim se trendom uporabe, omogoča aplikacija Poly Lens oddaljeno upravljanje naprav in večjo preglednost in vpogled v nastavitve po posameznih prostorih podjetja. IT-strokovnjaki lahko na daljavo spremljajo in odpravljajo težave z napravami Poly ter poenostavijo upravljanje v okviru ene platforme.


Poly je razširil svoj rastoči portfelj partnerjev za integracijo API z družbama Ubiqisense in Vyopta, da bi zagotovil vpoglede za stranke, ki izkoriščajo možnosti upravljanja opreme preko sistema Poly Lens na videokonferenčnih sistemih Poly Studio X30 in Studio X50.

  • Ubiqisense zagotavlja bogate, uporabne vpoglede v zasedenost prostorov, vzorce uporabe in obiskanost v pisarniških nadstropjih, sejnih sobah, odprtih prostorih in skupnih mizah.

  • Vyopta zagotavlja vpogled v izkoriščenost prostorov, spremljanje naprav UC, odpravljanje težav in analitiko izkušenj na sestankih.

"Organizacije, ki želijo premostiti vrzel med delavci na delovnem mestu, delavci na daljavo in prilagodljivimi delavci, bodo potrebovale orodja in tehnologije, zasnovane za ta izziv," je dejala Amy Loomis, podpredsednica raziskave Future of Work pri IDC. "HP | Poly ima bogate izkušnje z uvajanjem svojega nabora zvočnih in video rešitev z umetno inteligenco, ki končnim uporabnikom ponujajo poglobljeno izkušnjo sodelovanja."


Za več informacij pokličite na 051 377 865 ali pišite na info@nkt.si.



bottom of page