top of page
Search

Poly širi rešitve za Zoom Rooms

Podjetje Poly je kot zaupanja vreden partner Zooma številne sejne sobe opremilo z napravami Poly Studio X Series in G7500 Zoom Rooms Appliances. Te rešitve poenostavljajo izkušnje na sestankih Zoom in pomagajo ustvariti enakopravnost sestankov z inovativno tehnologijo.


S podjetja Poly-HP pa so zdaj napovedali še Poly Studio Bundles for Zoom Rooms - novo rešitev na osnovi osebnega računalnika, ki temelji na HP-jev "Mini Conferencing PC". Ta rešitev razširja Polyjevo ponudbo in omogoča uporabo Zoom Rooms s še večjo prilagodljivostjo. Ni pomembno, ali morate opremiti majhen prostor za sestanke, veliko predavalnico ali sejno sobo, Poly vam je na voljo.



Naprave Poly Studio za Zoom Rooms

Naprave Poly Studio za Zoom Rooms vključujejo USB videokonferenčne sisteme Poly Studio R30 za majhne sobe, Poly Studio USB za srednje velike sobe in Poly Studio E70 za velike sobe, poleg tega pa še nedavno napovedan zaslon na dotik Poly TC10 in HP Mini konferenčni računalnik, ki poganja celotno rešitev.


Računalnik HP Mini Conferencing PC, vključen v paket Poly Studio, je zelo zmogljiva in zanesljiva naprava, ki je certificirana za podporo treh kamer (način z več kamerami) ter treh zaslonov, ob enem pa je zasnovana tako, da omogoča razširitev s priključki "Flex" - za primer, če bi bil v prihodnosti potreben dodaten vmesnik za razširitev zmogljivosti. HP-jev mini konferenčni računalnik je zelo zmogljiv in ga je mogoče uporabljati kot del videokonferenčnih sistemov za manjše prostore pa vse do velikih prostorov in prostorov po meri.


Serija Poly Studio X, naprave G7500 Zoom Room Appliances in kompleti Poly Studio za Zoom Rooms lahko sobivajo v isti organizaciji in vsem ponujajo dosledno in preprosto izkušnjo videokonferenčnih klicev.

Podpora učinkovitemu sodelovanju

Rešitve z Zoom Rooms ponujajo uporabnikom prijazno izkušnjo sestankov tako za naprave, ki temeljijo na sistemu Android, kot za komplete za sobe z osebnim računalnikom, ki temeljijo na Windows. To izkušnjo izboljša Polyjeva inovativna tehnologija Director AI, ki je vgrajena v vse rešitve za sobe in zagotavlja vrhunski video z različnimi načini kadriranja kamere, ki optimizirajo poglede na udeležence v sobi ne glede na velikost ali konfiguracijo sobe. Ta tehnologija omogoča učinkovito sodelovanje v hibridnem delovnem okolju, saj pomaga virtualnim udeležencem, da se počutijo, kot da so v isti sobi kot govorec, in lahko zato sodelujejo na enakovredni ravni. Ne glede na velikost sobe ali delovno lokacijo želijo pri Poly zagotoviti, da se vsak udeleženec počuti enako vidnega in slišanega.


Kliknite spodaj za več informacij o Poly rešitvah.



bottom of page