top of page
Search

Poly Telehealth postaja in Poly Telehealth voziček

Kakšne rešitve za diagnostiko in medicinsko pomoč na daljavo ponuja Poly?



Postaja Poly Telehealth je vsestranski videokomunikacijski sistem za uporabnike v zdravstvu, ki je optimiziran za uporabo v bolnišnicah, na poliklinikah, v zdravstvenih domovih in v ordinacijah. Sestavljajo ga:

  • 24-palčni zaslon na dotik medicinske kakovosti,

  • kamera visoke ločljivosti Eagle Eye IV z možnostjo obračanja, nagibanja in 12-kratne optične povečave,

  • stereo "line-in" vhod s širokopasovnim zvokom M-Mode za prenos zvoka v preiskavah, kot je npr. zvok, zajet z elektronskim stetoskopom,

  • možnost souporabe vsebin (prek vmesnika HDMI ali USB), kot so video pregledovalni skopi in druge klinične slikovne naprave z ločljivostjo do UHD,

  • vgrajen 360-stopinjski mikrofon in zvočnik,

  • prilagodljive možnosti namestitve: uporaba namiznega stojala ali različne druge možnosti namestitve glede na potrebe v ordinaciji.



Telezdravstveni voziček Poly združuje telezdravstveno postajo z vozičkom CAPSA Trio in zagotavlja rešitev, ki se lahko zlahka premakne od postelje do preiskovalne sobe, konferenčne sobe in urgentne oskrbe. Višinsko nastavljiv voziček omogoča uporabo pri stoječih, sedečih ali invalidskih vozičkih. Vgrajena akumulatorska baterija poskrbi, da lahko voziček brez napajanja deluje do osem ur. Voziček ima za 20 % manjšo površino kot primerljivi vozički, zaradi česar je bolj okreten in ga je lažje pospraviti, ko ga ne uporabljate.


Veliko lahko pridobite


Sodelovanje na daljavo, podprto z inovativnim zvokom in videom podjetja Poly, izboljša izkušnjo bolnikov, njihovih svojcev, zdravnikov in osebja. Poleg tega obstaja več prednosti, ki se nanašajo na produktivnost in izkušnje bolnikov, saj sodelovanje v zdravstvu poteka na načine, za katere se zdi, da presegajo dosedanjo uporabo rešitev za telezdravje. Na primer, obiskovanje hospitaliziranih ali institucionaliziranih bolnikov na daljavo se je med pandemijo pojavilo kot pomembna potreba, saj družinski člani pogosto ne morejo obiskovati svojih bližnjih v bolnišnicah, domovih za ostarele ali drugih ustanovah, v katerih so ti izolirani. Podobno lahko zdravniško osebje bolnike Covid opazuje na daljavo, kar zmanjšuje čas in stroške oblačenja in slečenja osebne zaščitne opreme ob vsakem vstopu v bolnikovo sobo in izstopu iz nje. Rešitve podjetja Poly omogočajo hibridna klinična pisarniška okolja, ki združujejo prisotno osebje in ostale, ki delajo od doma.


Polyjeve rešitve za preglede in zdravljenje na daljavo


Poleg zgoraj opisanih izdelkov - postaje Poly Telehealth Station in vozička Poly Telehealth Cart - ponuja Poly še druge rešitve za sodelovanje na daljavo v zdravstvu.


Družina Poly Studio

Polyjevi videokonferenčni sistemi "vse-v-enem" so Poly Studio USB, Studio X30, Studio X50 in Studio X70 in so kot nalašč za majhne do srednje velike prostore, pa tudi večje prostore. Uporabljate jih lahko npr. v sobah za paciente, prilagodljivih večnamenskih sobah, sobah za počitek, sobah za sestanke in posvetovanja, v zasebnih pisarnah in pri storitvah svetovanja, ki se izvajajo od doma.

Družina Poly Sync

Polyjeva elegantna prenosna družina pametnih zvočnikov Poly Sync Family USB/Bluetooth® izboljša mobilno izkušnjo zdravnikov, osebja in bolnikov, saj zagotavlja izjemno kakovost zvoka in zmanjšuje moteči hrup iz ozadja.



Poly Studio R30

Polyjev manjši, a zelo kompakten in uporaben USB videokonferenčni sistem Poly Studio R30 z vgrajeno kamero, mikrofoni in zvočnikom, izboljša videokonferenčno izkušnjo zdravnikov in osebja, ki uporabljajo svoj prenosni ali namizni računalnik za opravljanje prakse od doma ali iz zdravniške pisarne.



Poly G7500

Polyjev najbolj prilagodljivi sistem G7500 je najpogostejša izbira integratorjev za videokonferenčne klice večjih prostorih in kompleksnih okoljih, kot so operacijske dvorane ter objekti za usposabljanje in simulacije. Ta modularni sistem za videokonference vam omogoča, da povsem prilagodite želeni sistem, hkrati pa zagotavlja bogato izkušnjo sodelovanja.



Naglavne slušalke in namizni telefoni Poly

Polyjeve profesionalne naglavne slušalke in namizni telefoni so optimizirani za udobno celodnevno uporabo in so kot nalašč za delavce v zdravstvu, ki veliko uporabljajo telefone.



Iz NKT vam lahko skupaj s Poly s povsem prilagojenimi rešitvami zelo pomagamo


Leto 2022 je vznemirljiv čas za telezdravje in vznemirljiv čas za pričetek uporabe rešitev Poly. Pokličite nas na 051 377 865 in preverite možne tehnične rešitve za sodelovanje in preglede na daljavo v zdravstvu. Lahko nam tudi pišete na info@nkt.si.



Za več informacij o rešitvah Poly za zdravstvo obiščite tudi https://www.poly.com/healthcare.




bottom of page